Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Járnátok olyan pasival aki intelligens de nem néz ki jól?
Figyelt kérdés
Mármint társadalmilag nem tartozik bele a "helyes" kategóriába, de ti nem undorodtok tőle vagy ilyesmi csak látjátok hogy nem egy 10/10-es a külseje.
(mielőtt jönnének az olyan kommentek hogy én lennék ez a valaki, nem, én lány vagyok és egy ilyen srác tetszik nekem)
2021. márc. 15. 17:30
11/13 anonim válasza:
Miért ne? Hát, nekem kell tetsszen, nem másoknak. Ha én rá tudok izgulni, vonzónak tartom, akkor úgyis máshogy látom, ergo "szebb", mint másoknak. Tehát igen, én járnék vele.
12/13 anonim válasza:
Csak a személyiség számít. Ismerek intelligens nárcisztikus pszichopatát.
13/13 anonim válasza:
Ha nem taszít, adnék neki esélyt 1 randi erejéig... ha az alatt sem fog meg, akkor nem, ha találok benne vmit, ami vonz, igen. Az nekem sosem volt lényeg, hogy médiaideál szerint mennyire fullos külsejű a pasi, mert sokszor olyanok jönnek be alapvetően is, akit más nőket bottal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!