Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/nők! Járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Járnátok olyan pasival aki intelligens de nem néz ki jól?

Figyelt kérdés

Mármint társadalmilag nem tartozik bele a "helyes" kategóriába, de ti nem undorodtok tőle vagy ilyesmi csak látjátok hogy nem egy 10/10-es a külseje.

(mielőtt jönnének az olyan kommentek hogy én lennék ez a valaki, nem, én lány vagyok és egy ilyen srác tetszik nekem)

2021. márc. 15. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Hát, nekem kell tetsszen, nem másoknak. Ha én rá tudok izgulni, vonzónak tartom, akkor úgyis máshogy látom, ergo "szebb", mint másoknak. Tehát igen, én járnék vele.
2021. márc. 15. 19:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak a személyiség számít. Ismerek intelligens nárcisztikus pszichopatát.
2021. márc. 19. 09:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem taszít, adnék neki esélyt 1 randi erejéig... ha az alatt sem fog meg, akkor nem, ha találok benne vmit, ami vonz, igen. Az nekem sosem volt lényeg, hogy médiaideál szerint mennyire fullos külsejű a pasi, mert sokszor olyanok jönnek be alapvetően is, akit más nőket bottal sem.
2021. márc. 19. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!