Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Járnátok olyan pasival aki intelligens de nem néz ki jól?
Mármint társadalmilag nem tartozik bele a "helyes" kategóriába, de ti nem undorodtok tőle vagy ilyesmi csak látjátok hogy nem egy 10/10-es a külseje.
(mielőtt jönnének az olyan kommentek hogy én lennék ez a valaki, nem, én lány vagyok és egy ilyen srác tetszik nekem)
Nem "illogikus"!
Nyilván ezer és egy féle ember létezik, de én most ezt a két esetet kérdeztem amikor valaki vagy buta de helyes, vagy intelligens de nem annyira néz ki jól.
A kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert ugye tetszik nekem ez a srác (és igen, attól még nézhet ki jól számomra) de kb. minden barátnőm de még anyukám is azt mondja hát mért nem találok egy helyesebbet...és ez engem ritka mód felidegesít, mert itt van végre egy intelligens srác (eddig csak agyhalottak találtak meg) és akkor komolyan az a legnagyobb probléma hogy nem 10/10-es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!