Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/nők! Járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Járnátok olyan pasival aki intelligens de nem néz ki jól?

Figyelt kérdés

Mármint társadalmilag nem tartozik bele a "helyes" kategóriába, de ti nem undorodtok tőle vagy ilyesmi csak látjátok hogy nem egy 10/10-es a külseje.

(mielőtt jönnének az olyan kommentek hogy én lennék ez a valaki, nem, én lány vagyok és egy ilyen srác tetszik nekem)

2021. márc. 15. 17:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, járnék vele
Nem, nem járnék vele
30 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Intelligens legyen mindenképp! Egy bamba szépfiúnál nincs kiábrándítóbb!
2021. márc. 15. 17:42
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
A kettő nem zárja ki egymást, miért kéne kompromisszumot kötni? Amúgy meg attól, hogy valaki nem 10/10, még nézhet ki jól a számomra. Illogikus az egész kérdés.
2021. márc. 15. 17:44
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen egyetértek a 2-es válaszolóval.
2021. márc. 15. 17:45
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem "illogikus"!

Nyilván ezer és egy féle ember létezik, de én most ezt a két esetet kérdeztem amikor valaki vagy buta de helyes, vagy intelligens de nem annyira néz ki jól.

A kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert ugye tetszik nekem ez a srác (és igen, attól még nézhet ki jól számomra) de kb. minden barátnőm de még anyukám is azt mondja hát mért nem találok egy helyesebbet...és ez engem ritka mód felidegesít, mert itt van végre egy intelligens srác (eddig csak agyhalottak találtak meg) és akkor komolyan az a legnagyobb probléma hogy nem 10/10-es?

2021. márc. 15. 17:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szard le a véleményüket. Nekem anno egy olyan srác lett az egyik legmeghatározóbb szerelmem úgy egész életemre, akire a közös ismerőseink csak fujjoltak, valahányszor szóba került a külseje.
2021. márc. 15. 18:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl az jön be legjobban, ha valaki intelligens. Kinézetre nem kell 10/10, én se vagyok az, nekem tetszen.
2021. márc. 15. 18:06
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
NEM!! Menj plasztikai sebeszhez mutetsorozatra meg edzohoz,ha jo not akarsz..
2021. márc. 15. 18:25
 8/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok te idióta....
2021. márc. 15. 18:39
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a pasi külsejében annyi számít, hogy ne undorodjak tőle. Ha másoknak nem tetszik, azt baromi magasról lef.som, nem nekik kell szexelnie vele. Amúgy meg az intelligencia sokkal szexibb számomra egy kidolgozott hasizomnál.
2021. márc. 15. 18:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen talán félreérthetően fogalmaztam, nem arra gondolok hogy ti is undorodnátok tőle, hanem társadalmilag nem számít helyesnek...
2021. márc. 15. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!