Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan intelligens és jófej 27 éves férfival, akinek még nem volt komoly kapcsolata és életében összesen 3-szor szexelt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 22. 18:05
A kérdező szavazást indított:
Szó sem lehet róla
Talán/Esetleg/Akár/Attól függ
Simán, ha egyébként tényleg szimpatikus a srác
37 szavazat
1/10 anonim válasza:
3x5percet? Amúgy ha tényleg jófej,magasabb nálam,és 1fokkal szebb az ördögnél,akkor igen.
3/10 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy ha valaki valóban jófej és intelligens akkor 27 éves koráig senkit nem sikerült összeszednie.
4/10 anonim válasza:
#3 pedig vannak ilyenek cicám. ;)
5/10 anonim válasza:
Ha én is intelligensnek és jófejnek találnám, és külsőre is tetszene, simán. Szerintem manapság nem mérvadó, hogy valakinek volt-e már komoly párkapcsolata, nagyon sokan nem tudnak hol ismerkedni. Tekintve hogy 3-szor szexelt, nem állt össze fűvel fával, ami pozitív.
6/10 anonim válasza:
27 éves jófej, intelligens, de sose volt senkije. Valahol nem sántít a dolog? Ne szépítsük: ha jófej ÉS intelligens lennél, már lett volna kapcsolatod.
Nem járnék ilyennel egyébként, mégha esetleg igaz lenne az állításod, akkor sem.
7/10 anonim válasza:
Ha nem is szexelt volna, akkor összejönnék vele. Nálam a szex a párkapcsolattal jár együtt.
8/10 anonim válasza:
A tapasztalatlansággal nem lenne gondom, csak azzal, hogy tuti lelépne, mert több punci kell neki. Csak emiatt mondok nemet.
9/10 anonim válasza:
Abszurd, hogy egy jófej és intelligens pasi 27 éves koráig ne kelljen senkinek komolyabban, maximum akkor tudom elképzelni, ha úgy néz ki, mint Gollam. De intelligens férfiak nem néznek ki csúnyán, max. ha valamiféle enyhe fogyatékosságuk van, akkor meg mondjuk ritkán intelligensek, szóval...
...szóval, lehet, hogy ez a pasi mégsem olyan intelligens és jófej, mint gondolja magáról.
10/10 anonim válasza:
Én még csak nem is szexeltem eddig, szintén 27 vagyok, szóval nem vagy gáz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!