Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám kiverni a fejemből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt a munkahelyen,mikor utoljára kérdeztem azt mondta hogy van valakije ezért nem próbálkoztam tovább nála mert szerintem ez nem helyes.Beszélgetünk azóta is de én nem tudok túllépni rajta,egyszerűen megőrölök ha a közelemben van,ezen felül a személyisége is nagyon vonzó számomra. Próbálok távolságot tartani ,nem nézek rá,egyre ritkábban próbálok vele beszélgetni,de egyszerűen ha a közelembe kerül ő lesz az első,nem tudok normálisan dolgozni még beszélni sem😅,tiszta vicc mint egy kis tini.Persze ő is észrevette hogy próbálok távolságot tartani de úgy látom hogy rosszul esik neki.Mit csináljak hogy elfelejtsem?Hogy ne úgy érezzek ahogy érzek most iránta?De ne is bántsam meg őt.Mondjam el miért tartom a távolságot,vagy mit tegyek? Segítsetek lécci mert úgy érzem nem tudom kezelni ezt a helyzetet megfelelően.Nem szeretnék vele barátságot extrákkal,vele nem menne az tuti mert így is oda meg vissza vagyok érte.Köszi a válaszokat👍

2021. márc. 14. 03:13
A kérdező szavazást indított:
Mondják föl a munkahelyemen
Beszéljek vele
Majd elmúlik
Egyéb megoldás
16 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Gondolj rá és gondolj hozzá valami számodra taszító dolgot
2021. márc. 14. 07:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát ez nehéz lesz,de köszi
2021. márc. 14. 09:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem majd elmúlik és ne gondolj vele kapcsolatban taszító dologra. Ne kerüld kényszeresen és az érzelembe próbáld nem beleélni magad.

Mivel van valakije, ezért a további erről való beszélgetés - ha ő nem kezdeményez - szerintem rosszul sülne el.

2021. márc. 14. 09:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Nehéz érzelmek nélkül rágondolni,mivel jó érzéssel tölt el és mostanában eléggé rossz passzban vagyok ezért nehéz tudatosan irányítani az érzéseimet ha róla van szó.Hiányzik ha nem látom,és tudom hogy ez nem jó hosszútávon,remélem elmúlik,nem sűrűn éreztem még ezt ,és sok emlék is van ezzel az érzéssel kapcsolatban.
2021. márc. 14. 10:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is voltam így 22 éves koromban, nálam 4 évig tartott. Ez a legrosszabb dolog, ami történhet - betegségen kívül - valakivel. De elmúlt, 10 év után láttam az utcán, és csodálkoztam magamon, hogy ennyire odavoltam érte. Én sem tudtam még enni sem, amikor ott volt a közelemben, ki kellett mennem az étteremből, mert akkor még volt étterem a munkahelyeken.
2021. márc. 15. 10:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Valóban nagyon rossz,meg közben jó is,de mégsem😰. Remélem minél előbb elmúlik,nem szeretem az érzéseimet elnyomni.
2021. márc. 15. 11:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta hogy van valakije ezért nem próbálkoztam tovább nála mert szerintem ez nem helyes."

Miért ne lenne helyes? A párkapcsolat nem 100 méteres síkfutás, hogy aki elsőnek ér célba, azé a serleg, és azé s marad. Inkább profi boksz, ahol a világbajnoki övet rendszeresen meg kell védeni az újabb és újabb jelentkezőktől.A kapcsolatot is meg kell védeni, csak nem az öklöddel, hanem azzal, hogy megőrzöd, életben tartod a párod szerelmét. Ha erre nem vagy képes, bukik a mutatvány, mert jelentkező mindig lesz!

Ebben a mostani esetben te lennél a jelentkező. Ha el tudod venni a csajt a jelenlegi pasijától,mindhárman úgy jártok jól. Te azért, mert lesz csajod. A csaj azért, mert jobb/szerelmesebb pasit kap, a vesztes fél pedig azért, mert időben megtanulja, hogy nem megszerezni nehéz valakit, hanem megtartani.

Szóval, ha már a Felnőtt párkapcsolatok kategóriában írtad ki a kérdést, ilyen szemüvegen átnézd a dolgot.

2021. márc. 15. 17:27
 8/11 anonim ***** válasza:

*azé is marad

** ilyen szemüvegen át nézd

2021. márc. 15. 17:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre már én is,ha igazán szeretem miért is adnám föl,soha nem szoktam semmit föladni,mindíg is megküzdöttem mindenért,és az életben csak akkor érsz el valamit ha küzdesz érte és nem adod föl,persze csak akkor ha ő is azt mutatja hogy érdeklődik irántam,nem vagyok levakarhatatlan bun.ó sosem voltam.De azért ott van bennem az is hogy ez aljasság valahol az én részemről,rengeteg kapcsolatot láttam már ezért darabokra hullani és ez is elég nyomasztó érzés.
2021. márc. 15. 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Aljasság az lenne, ha holmi futó kaland kedvéért rombolnál szét egy jól működő kapcsolatot. Te viszont boldoggá akarod tenni a csajt, s vele magadat is.

Egyébként sem biztos, hogy sikerül elszeretni. Ha valóban jól működ kapcsolat, azt nem fogja a két szép szemedért felrúgni. Ha viszont csak afféle langyos pocsolya, (mint egyébként a kapcsolatok 90%-a), embertársi "kötelességed" kirángatni belőle.

2021. márc. 18. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!