Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 éve nem tudom kiverni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve nem tudom kiverni a fejemből, mit tegyek?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok. Volt eddig 2 elég komoly kapcsolatom, viszont ez a plátói szerelem már 3 éve tart és durvább mint eddig bármelyik.

A férfi 33 éves. Küldte felém a jeleket, egyszer randiztunk, aztán hirtelen megszakított velem minden kapcsolatot és kiment külföldre.

Próbáltam vele beszélgetni, de nem volt vevő, nem reagált az üzeneteimre. Majd egy évre rá bejelölt egy közösségi oldalon, írtam neki, és arra sem reagált már több, mint 3 hónapja. Viszont külföldön marad.

Kezdem azt érezni, hogy pszichológushoz kéne mennem. Minden nap vele kelek, vele álmodom. Én ilyet még nem éreztem, és ezért is fordulok hozzátok. Ismerkedem férfiakkal, dolgozom, tehát zajlanak a mindennapok, eljártam a covid előtt bulizgatni, minden, és mégis, minden pillanatban ott a pasi a fejemben. Ennyi év után ez nem normális.

Anno amikor megismertem, első pillantásra beleszerettem mondhatni, szóval ilyen "szerelem első látásra" volt, amit sosem éreztem. Nagyon rosszul viselem, mert semmi nem oltja ezt a lángot részemről. Kavartam más fiúkkal is azóta, tehát már úgy érzem, hogy mindent kipróbáltam.

Anno az 5 éves kapcsolatom vége nem viselt meg ennyire. Mit tehetnék? Kérlek, ne írjátok, hogy beteges, stb., mert tudom. Inkább pont, hogy tanácsért fordulok ide, mert már engem idegesít ez a helyzet.

Amint meglátok egy pasit az utcán, vagy nézek egy filmet, stb, mindig eszembe jut. MINDIG. Anno mikor szétmentem az exemmel, akkor is ezeket vetettem be, és a fájdalom enyhült. Itt is tudom, hogy ez plátói, meg hogy "illúzió", stb, de nem enyhül az érzés semmit, és ez így nagyon burtál és ijesztő számomra.

Felnőtt nő vagyok, miért nem tudok túllépni ezen?

2021. febr. 4. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert más nem csapja a szelet, hidd el amint lenne egy jobb party azonnal elfelejtenéd
2021. febr. 4. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Velem is hasonló van. Szívás. Szerintem, ha jön egy jobb, majd elmúlik. Remélem. Addig meg, legalább van egy kapaszkodó, egy álom. Mindig. Mint másoknak a hit 😅

Még ha gyötrő is, de mindig ott van nekem, állandó. Legalább tudom, hogy még tudok szeretni férfit válás után is. Ez valamilyen szinten megnyugtató. Szívás, de megnyugtató.

2021. febr. 4. 23:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

40 felett vagyok, velem is megtörtént 3 éve. Sose voltunk úgy együtt, egy csók volt a legtöbb, az is 2 év után.

Én 3 év után jutottam el oda, hogy már nem tudnék vele mit kezdeni. Teljesen ő se tudott leszakadni rólam, de rájöttem, ha egymásra is találnánk végre, nem tudnék vele mit kezdeni tényleg.

Én feladtam. Vagyis nem adtam fel, hanem egyszerűen már nincs bennem az, ami volt, hogy a fél életemet odaadtam volna azért, ha néha titokban együtt lehettünk volna. Elfogyott a lendületem. Semennyivel se szeretem kevésbé, de annyi energiát se érzek magamban, hogy szexi fehérneműt vásároljak arra készülve...

Nálam ez a vég. Nem döntés, hanem elfogyott lendület.

Ettől még nem vagyok boldog, nagyon mélyen vagyok, nekem már a korom miatt sincs jövőm, de ennek ellenére vannak már olyan napok, amikor szeretek élni. És hosszú idő óta megint van valaki, aki megfogott, bár tudom, hogy ebből aztán pláne nem lehet soha semmi, nem is akarom, nálam ez már a gyógyulás jele, hogy egyáltalán néha mást is észreveszek.

2021. febr. 4. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is állj tovább, amint van valaki, aki megér annyit, hogy rágondolhatsz este elalvás előtt, pikk-pakk elfogod felejteni ezt a pasast. Ráadásul szerintem tégy is így, nem ér annyit ez a fickó, hogy így epekedj miatta. Hajrá! :)
2021. febr. 5. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!