Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Annyi hűtlen nővel volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyi hűtlen nővel volt dolgom, hogy már nem mernék összejönni komoly kapcsolatra nővel. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Facebookon küldött meztelen képek, videók megszámlálhatatlan mennyiségben vannak nekem olyan nőktől, akik a párjuk mellett küldözgették magukat, de kiábrándítóan sok eset volt abból is, hogy a párjuk mit sem sejtett arról, hogy én épp dugom őket, míg ők dolgoznak, vagy valamilyen oknál fogva nincsenek otthon. Konkrétan olyan is volt, hogy a közös lakásukra hívott fel a nő. Hogy most én amiatt patkány vagyok, ne legyen vita tárgya. Tényleg ennyire félni kell manapság a nőktől?

2021. márc. 13. 19:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
82%

#30 nem dől romba semmi.

Te egyszerűen nem tudod mi a különbség a dugás még a párkapcsolat között, a szerelemről már ne is beszéljünk.

2021. márc. 14. 00:02
 32/34 anonim ***** válasza:
65%
Így igaz. És az ilyen férfiak az ilyen nőket vonzzák be és fordítva. Tudod, mit látok? Szingli fiúk keseregnek itt, hogy nem kellenek a nőknek, hát én világ rondája nős pasikat tudok, akik zsinórban csalják az asszonyt. Az erkölcsi érzékkel nem rendelkező emberek nemcsak megtalálják egymást, de vonzódnak is egymáshoz, tudod, miért? Mert van bennük valami közös. Romlott vagy és azon keseregsz, hogy csak romlott áru jutna. De más neked nem jár.
2021. márc. 14. 08:15
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Te sem vagy egy erkölcsi matyóhímzés, ha volt gusztusod a házas nőkhöz. Nyilván a nők elítélendőbbek, de attól még te sem vagy szent.

Normális foglalt nővel nem fog összejönni szex, mert azok élik világukat a párjuk mellett, és nem kerülnek veled semmilyen kapcsolatba, így nem is tudsz a létezésükről. Kicsit olyan ez, mintha bemennél a kuplerájba, és csodálkoznál, hogy hát itt mindenki k.rva.

2021. márc. 14. 14:48
 34/34 anonim ***** válasza:
De amúgy tök mindegy, akkor félj a nőktől, csak a saját életedet cseszed így el. Jogod van általánosítónak és megkeseredettnek lenni. Csak normális nő így nem áll össze veled (ami miatt persze olyan tapasztalataid lesznek, amik látszólag még jobban téged igazolnak).
2021. márc. 14. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!