Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi hűtlen nővel volt dolgom, hogy már nem mernék összejönni komoly kapcsolatra nővel. Ti hogy vagytok ezzel?
És akkor mi van? 5-10 nő alapján ítélsz meg több milliárdot?
Nő vagyok, nem is vagyok már fiatal, sosem csaltam meg a volt férjem, akkor sem amikor már évek óta nem volt szex. Amikor már nem bírtam, elváltam. És nem vagyok egyedül ezzel a mentalitással, érdekes, én normális nők között mozgok. A korom nem lehet az oka, hisz megcsalás mindig volt, húsz évvel ezelőtt is, és most is.
Viszont negyvenesként látom magam körül az elvált párokat. Szinte mindehol ugyanaz történt: apuka lelépett a másik nőhöz (vagy anya rájött és kidobta) és anyuka ott marad x gyerekkel, egyedül. A társkeresőn a rám írók egy jelentős százaléka párkapcsolatban van és úgy keres szeretőt. Mikor én egyértelműen leírom, hogy elvált nő vagyok és komoly kapcsolatot keresek.
Ez alapján aggódhatnék, hogy engem is meg fognak csalni, de nem aggódom. Ugyanis tudom hogy nem minden férfi egyforma. Fura, igaz?
Mondjuk olyan nem is kéne, aki zsinórban házas nőkkel dug, miközben lenézi őket. Így, hogy te is részt veszel ebben, semmivel sem vagy jobb, és tényleg a karma működik nálad: sosem fogsz bízni senkiben, nem kapsz majd hűséget senkitől, mert nem is érdemled meg. További jó önsorsrontást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!