Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi hűtlen nővel volt dolgom, hogy már nem mernék összejönni komoly kapcsolatra nővel. Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Facebookon küldött meztelen képek, videók megszámlálhatatlan mennyiségben vannak nekem olyan nőktől, akik a párjuk mellett küldözgették magukat, de kiábrándítóan sok eset volt abból is, hogy a párjuk mit sem sejtett arról, hogy én épp dugom őket, míg ők dolgoznak, vagy valamilyen oknál fogva nincsenek otthon. Konkrétan olyan is volt, hogy a közös lakásukra hívott fel a nő. Hogy most én amiatt patkány vagyok, ne legyen vita tárgya. Tényleg ennyire félni kell manapság a nőktől?2021. márc. 13. 19:57
21/34 anonim válasza:
Olyan nővel nem is tudtál volna összejönni, aki hűséges a párjához, ezért nem ismersz olyat. Ez tök logikus.
Aki nem akar, az nem fog a közeledbe se kerülni, jeleket se ad, éli az életét a párja mellett és így nyilván észre se veszed.
23/34 A kérdező kommentje:
Nehogy azt hidd, ezek minden esetben úgy történtek, hogy azonnal adták magukat. Sok olyan van, hogy honapokig semmi jelét nem adja annak, hogy érdeklem, elküld, és lenéz engem, amiert egyáltalán beprobalkozok, aztán mégis beadja a derekát.
2021. márc. 13. 21:31
24/34 A legrosszindulatúbb válasza:
Szerintem csak b#szd meg magad. Beadják a derekukat, széttárt lábakkal hevernek előtted, aztán itt durrogsz, mint egy 16 éves kisfiú. Idén mész már érettségire, pubi?
25/34 anonim válasza:
Ha ilyen nők közt keresgélsz mit csodálkozol?
27/34 A kérdező kommentje:
Igaz, lehet csak felvilágosodtam ezáltal.
2021. márc. 13. 22:00
28/34 anonim válasza:
Hát, te bolond vagy. Próbáltál egyáltalán komolyra hajtani? Hát, igen érdekes vagy, hogy pampogsz a sok hűtlenről, de csak velük voltál kontextusban. A hasonló hasonlót vonzza el. Hidd el, ha nem ezeket keresed, találtál volna különbet is! Az meg butaságra vall, hogy ez alapján általánosítasz. Én nem ismerek egy hűtlen nőt sem (nő vagyok) és mégis tudom, hogy van, aki az. De úgy meg nem lehet élni, hogy folyton reszketsz... :D Bár, ezek után megérdemled, hogy ne merj bízni senkiben.
29/34 anonim válasza:
Belekerültél egy körbe, kétféle módon is...
a laza erkölcsű háziasszonyok közé, ahol eleve sem lehetnek komoly szándékaid.
Az meg egy ördögi kör, ilyenek közt lehet sikered, van is, ezért egy szingli meghódítása már nem is pálya, nem is menne.
Dugni fogsz még meg nem öregszel, se párod meg nem lesz soha.
30/34 A kérdező kommentje:
És, ha azt mondom, szingliknél is van amugy sikerem, romba is dől az elméleted?
2021. márc. 13. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!