Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beszéljek vele vagy hagyjam? Mi lenne a jó ha még reménykedek?
4 hónapja szakított velem az ex barátom. Azzal hogy egyedül akar lenni és hogy vontatott a kapcsolat. Azóta szinte minden nap tartjuk a kapcsolatot. Szakítás után 2 héttel ő keresett meg. Beszélgetünk, felhív ha olyan van mindent megoszt velem. Párszor már taliztunk is. Szexeltünk is egyszer. Mindig a jót akarja nekem és volt hogy az orvoshoz is elkísért. De kapcsolatról hallani sem akar. Ismerkedett másokkal de azt mondta tőlük se szeretne semmit se. De nekem közbe meg ő fontos és szeretem.
Mi tévő legyek? Tartsam vele a kapcsolatot jó ez így?
9 hónapig voltunk egy pár én 22l ő 26f
De akkor ő miért ilyen jó hozzám?
Meg többször is mondta hogy reméli egyszer megjön az esze és újra akar majd engem mert jó volt a mi kapcsolatunk.
Azért ilyen jó hozzád, mert ha nem vagy neki állandó, akkor más csajokhoz is jó lehet, anélkül, hogy be kéne neked számolni.
Ha neki "a nem akar tőlük semmit" azt jelenti, hogy szexel velük, akkor érthető, hogy nem akar elköteleződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!