Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy még mindig reménykedek?
Ha nem csak állítólag van baratnője 2 dolgot tehetsz. Vársz szépen, amíg szakítanak ( bár erre sincsen garancia) és utána "próbálkozol". A második opció a felejtés. Ez a nehezebbik, tudom miről beszélek velem is előfordult már. Mérlegelj melyik neked a jobb, de szerintem nem fuss feleslegesen senki után,évekig meg nem tudom mennyire érné meg várni és mérgezni magadat a tudattal, hidd el van olyan biztosan valaki valahol aki csak egy olyan lányra vágyik mint te.
Sok sikert. További szép napot
Szia!
A kérdésedre válaszolva igen teljesen normális hogy reménykedsz, de igazából felesleges.Én tavaly voltam 9.es ugye nagyon megnéztem a felsőbb éves fiúkat, de az egyikben nagyon megfogott valami.Már az első perctől tudtam hogy barátnője van,de ez cseppet sem érdekelt,szerettem volna megismerkedni vele.Igy is lett,összebarátkoztunk suliban és neten is nagyon sokat beszéltünk,de egyszer valahogy elmondtam mit érzek,nem lepődött meg,és bevallotta ő is érez valamit,de a barátnőjét nem akarja elhagyni.Ajánlott egy barátság extrákkal kapcsolatot,ami gondolom tudod mit takar,ebbe nem mentem bele,de megegyeztünk hogy fogunk még dumálni.Jött a nyár,elmentem egy táborba és egyik pillanatról a másikra elkezdtem érzéseket táplálni valaki más iránt. Előtte én is azt hittem sosem lesz ennek vége,de ekkor egyszerűen megszűnt iránta minden érzés,és hiába járunk még mindig egy suliba nem érdekel már.1 évet vesztegettem el miatta,felesleges hidd el,ha jót akarsz magadnak felejtsd el őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!