Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Volt valakinek olyan párja aki megváltozott miatta? Mondjuk megcsalta bánja es azota mindent maskepp csinal? Netan függőségek feladása? Most ebben reménykedek. Szeretnek de nem eléggé ahhoz hogy letegye az ivast. Elhagytam.
Nem. Bár nálunk nem a pia volt a baj, hanem az állandó haverokkal eljárkálás, kapcsolatba 0 energia beletétele, meg persze a dühkitörések. Pedig baromira szeretett ebben biztos vagyok. De a szerelem sem minden sajnos. Másfél évig hallgattam a "megváltozok" szöveget, majd elegem lett. Egy-egy veszekedés után persze jajj de nagyon kedves meg aranyos volt, meg 3-4 napig megváltozott, aztán ment minden elölről. Azóta persze már iszik is ha jól tudom, meg csúszik egyre lejjebb, de ez már nem az én bajom. Én megadtam neki mindent, segítettem neki sokat, megértőbb voltam mint bárki ezen a világon szerintem. De azt szokták mondani, hogy a lóf.nak is van vége.
Az az igazság, hogy aki magáért nem változik, az másért sem fog. Nagyon jól tetted, hogy elhagytad. Hidd el nekem, hogy nem fog megváltozni.
Soha nem fog megváltozni valaki kedvéért.
Majd történik vele valami trauma, megijed, élni akar és lassít, ha még tud.
Nekem volt ilyen. Nem tolerálom a cigit, nálam kizáró ok, úgyhogy leszokott róla :)
21L
Kedves utolsó válaszadó. Olyan mintha én irtam volna a soraid mind igazak rám is. Dühkitörés, bántalmazás, játékgépezés, igéretek....
Sokat turtem én is.... elhagytam visszamentem de semmi változás... most végleg elhagytam de még mindíg ott tartok talan ha nem keresem akkor összeszedi magat. Mennyi idő kell ahhoz hogy ne fajjon ennyire? Úgy érzem soha többé nem leszek boldog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!