Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Volt valakinek olyan párja aki megváltozott miatta? Mondjuk megcsalta bánja es azota mindent maskepp csinal? Netan függőségek feladása? Most ebben reménykedek. Szeretnek de nem eléggé ahhoz hogy letegye az ivast. Elhagytam.
"Dühkitörés, bántalmazás, játékgépezés"
.
Képzelem, milyen boldog lehettél. De ha ennyire bánod, menj vissza hozzá, sok boldogságot!
Én nem a páromat tudom példának, hanem az apámat. Ivott kb 16 éves kora óta 31 éves koráig, akkor már mindennapos volt az ivás, bár ő nem volt erőszakos részeg, mégis érthető okokból nem volt jó így a családi élet. Sokszor ígérgetett anyámnak, hogy abbahagyja, tartott is egy ideig, aztán 31 éves korában viszonya lett egy másik nővel, amire hamar fény is derült. Na ő aztán választás elé állította, így 12 éve egy kortyot sem ivott. Neki a család nem volt elég sajnos, hogy lemondjon a szenvedélyéről, de egy nőért abbahagyta. Ezen már túlléptem, ha akkor nem teszi le, lehet, hogy ma már nincs apám.
Ezzel azt akarom mondani, hogy igen, van ilyen, meg tud változni, de ahhoz nagyon kell akarnia valamit, amit a függőség miatt nem kaphat meg. Ha igazán szeret, lehet hogy elég nagy pofon lesz neki, hogy emiatt elveszített téged.
Legyen erőd, ha arról van szó támogasd, de az üres ígéreteknek ne dőlj be.
Helyesen tetted.
Ne álltasd magad, 99% NEM fog leszokni.
Sosem értem, miért választanak emberek olyasvalakit társnak, aki valamilyen függőségben szenved.
Félig leszámítva azokat ugye akik kényelemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!