Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők. Volt valakinek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Volt valakinek olyan párja aki megváltozott miatta? Mondjuk megcsalta bánja es azota mindent maskepp csinal? Netan függőségek feladása? Most ebben reménykedek. Szeretnek de nem eléggé ahhoz hogy letegye az ivast. Elhagytam.

Figyelt kérdés

2017. okt. 23. 21:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Dühkitörés, bántalmazás, játékgépezés"

.

Képzelem, milyen boldog lehettél. De ha ennyire bánod, menj vissza hozzá, sok boldogságot!

2017. okt. 23. 21:38
 12/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon nehéz sorsa volt eddig. Most mikor mar minden adott lett volna a normalis élethez ezekhez fordult. Mikor összejöttünk rendes egyszerű ember volt. Azt hittem megnyertem afőnyereményt vele...
2017. okt. 23. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem vàltozik meg csak ha vmi betegség éri esetleg de akkor sem 100%hogy észbe fog kapni.Egyet mondok ne menj vissza hozzà jobban jàrsz te nélküle .
2017. okt. 23. 21:43
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező és te is tettél valamit ebbe a kapcsolatba? Mert a leírásodból úgy tűnik hogy sokat nem, csak a másik hibáit keresed.
2017. okt. 23. 21:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a páromat tudom példának, hanem az apámat. Ivott kb 16 éves kora óta 31 éves koráig, akkor már mindennapos volt az ivás, bár ő nem volt erőszakos részeg, mégis érthető okokból nem volt jó így a családi élet. Sokszor ígérgetett anyámnak, hogy abbahagyja, tartott is egy ideig, aztán 31 éves korában viszonya lett egy másik nővel, amire hamar fény is derült. Na ő aztán választás elé állította, így 12 éve egy kortyot sem ivott. Neki a család nem volt elég sajnos, hogy lemondjon a szenvedélyéről, de egy nőért abbahagyta. Ezen már túlléptem, ha akkor nem teszi le, lehet, hogy ma már nincs apám.

Ezzel azt akarom mondani, hogy igen, van ilyen, meg tud változni, de ahhoz nagyon kell akarnia valamit, amit a függőség miatt nem kaphat meg. Ha igazán szeret, lehet hogy elég nagy pofon lesz neki, hogy emiatt elveszített téged.

Legyen erőd, ha arról van szó támogasd, de az üres ígéreteknek ne dőlj be.

2017. okt. 23. 22:01
 16/20 A kérdező kommentje:
Munka utan foztem, takarítottam. Ha padlon volt mindent hagytam érte... mert ő volt a mindenem, szerettem de sajnos nem kellett volna ennyire kimutatni mert köszönetképp kimaradt ejszakankent diszkozni vagy gépezni.
2017. okt. 23. 22:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Jol tetted, hidd el. Sose fog kigyogyulni ebbol, max egy ideig tunetmentes lehet, de elobb-utobb mind visszaesik. Raadasul az ido elorehaladtaval ezek mindig egyre rosszabba valnak. Rengeteg szenvedestol kimeled meg magad, ha nem aldozod egy ilyen emberre az eleted. Hidd el, erdemes eselyt adnod magadnak a boldogsagra valaki mas oldalan.
2017. okt. 24. 00:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Volt. A LoL-ról nem tudott leszokni, nem ismerte be hogy függő és totálisan leszart, 1000%-osan. :D Nagyon durva volt. Elhidegültünk aztan 2x is szakítottunk, a 2. után rájött hogy hülye, összejöttünk es azóta együtt vagyunk, minden ok. De ehhez szerintem eletem legnehezebb 2 évét kellett átélnem es egyáltalán nem ajánlom senkinek (+szerintem nem sok olyan hülye van mint én :D)
2017. okt. 24. 07:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Helyesen tetted.

Ne álltasd magad, 99% NEM fog leszokni.

2017. okt. 24. 14:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Sosem értem, miért választanak emberek olyasvalakit társnak, aki valamilyen függőségben szenved.

Félig leszámítva azokat ugye akik kényelemből...

2017. okt. 24. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!