Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez? Van helye reménykedésnek? 16/L
Figyelt kérdés
Egy pár napja egyre közelebb kerülök egyik osztálytársamhoz. Nekem talán valamennyire mindig imponált, de eléggé beképzelt, így mindig sikerült kiábrándítanom magam, egészen egy pár nappal ezelőttig. Akkor éreztem azt először, hogy na jó, nekem ez a fiú brutálisan tetszik, miután minden órán néztük egymást, amikor ideges voltam folyton nyugtatott, beszéltünk suliban és most már hébe-hóba beszélünk neten is. Folyton hangoztatja, hogy milyen kedves, barátságos lány vagyok, nekem semmi miatt nem kéne aggódnom. Folyton követ a szemével, egész órán néz és mosolyog rám. Ha a haverjaival van, akkor meg a haverjai bámulnak. Szerintetek? Jelent ez valami extrát, vagy csak beképzelem? Lehet ebből valami? (Már év eleje húzzuk egymás agyát, de most teljesedett ki talán igazán.)2016. márc. 1. 17:43
2/4 anonim válasza:
"eléggé beképzelt, így mindig sikerült kiábrándítanom magam"
HÁt hogyne lehetne, a lányok úgyis az ilyenekre buknak. Persze így legalább megmaradnak nekünk a normális szingli lányok .:)
3/4 anonim válasza:
Persze,hogy jelent valamit, biztos tetszel neki:)
4/4 anonim válasza:
ennyi jel után: "lehet, hogy csak beképzelem?"
:DDD
á hagyjuk, majd pár év múlva kell neked pasi, nem most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!