Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Annyira szeretjük egymást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretjük egymást, hogy meg akarunk halni?

Figyelt kérdés

Párom és én tökéletesek vagyunk együtt. Végtelen harmónia. Az is ritka, hogy félreértjük egymást, de akkora bennünk a szeretet, hogy sosem kezdtünk veszekedésbe. Dúl a vad szerelem. Immár 7 éve erősödik napról napra.

Annyira szeretjük egymást, hogy azt érezzük néha, hogy a halálban jobban kiélhetnénk ezt. Nagyon spirituálisak vagyunk. Hiszünk a lélej fejlődésében. Úgy gondoljuk, már nem inkarnálódnánk ide többé. Mióta találkoztunk, semmiben sem fejlődtünk igazán, csak tökéletesítettük a kapcsolati készségeinket. 53 és 47 évesen találkoztunk. Mindkettőnknek a gyerekei már külön élnek. Jó a kapcsolatunk a családainkkal, de mióta találkoztunk már nem csinálunk mást munkán kívül, csak együtt vagyunk, meditálunk, ölelkezünk. Ez nálunk egész napi elfoglaltság. Mindent együtt csinálunk ha valamit nagyon meg kell csinálni.

Úgy látjuk, mi már végeztünk az itteni élettel, és egy következő világban könnyebb lenne a szerelmünknek élnünk, és ott már fejlődhetnénk tovább szellemileg is.

Szerintetek?

2021. márc. 7. 16:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ideje felkeresni egy pszichológust...
2021. márc. 7. 17:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen okos és elégedett vagy, akkor minek írkálod ide a baromságaidat? Hogy másokat felidegesíts, tudom. Na menjél szépen vissza meditálni.
2021. márc. 7. 17:33
 13/24 anonim ***** válasza:
98%
Ezotéria rovatban ünnepelni fognak benneteket, oda való a kérdésed, vagy a vallásba inkább.
2021. márc. 7. 18:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Marha boldogok lehettek, ha meg akartok halni. Tiszta irigy lettem.
2021. márc. 7. 18:58
 15/24 A kérdező kommentje:
#14 Azért akarunk meghalni, mert úgy gondoljuk, egy jobb lét vár ránk a következő létezési síkon.
2021. márc. 7. 19:14
 16/24 anonim ***** válasza:
74%
Ez az eredménye, hogy bezárt a Lipót.
2021. márc. 7. 19:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én boldog lennék, ha lenne valaki, akivel szeretjük egymást. Nem akarnék ennél többet. Soha nem akartam ennél többet, de úgy látszik, ez is túl sok volt, ennyi se járt.
2021. márc. 7. 19:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egész elképzelés egy ordas nagy ostobaság, de ha ennyire ez kell nektek, hajrá.
2021. márc. 7. 19:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintünk? Hát figyelj, én nem is ismerlek titeket. Nekem aztán édes mind1, hogy éltek-, vagy haltok, szóval tőlem azt csináltok, amit akartok. Vagy milyen választ vársz?
2021. márc. 7. 21:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Jó a kapcsolatunk a családainkkal, de mióta találkoztunk már nem csinálunk mást munkán kívül, csak együtt vagyunk, meditálunk, ölelkezünk. Ez nálunk egész napi elfoglaltság. Mindent együtt csinálunk ha valamit nagyon meg kell csinálni."

Biztos marha jó kapcsolat lehet a családdal, gondolom imádhatnak titeket. Nyilván könnyebb lenne a túlvilágon, mert nem gondolná már senki rólatok, hogy teljesen meghibbantatok. Apám vagy anyám így belebolondulna egy új partnerbe, egész nap meditálna és mindent a párjával csinálna, aztán közös öngyilkosságot tervezne én bezáratnám mert megtébolyult. Nézd már magad kicsit kívülről pls és kérj segítséget. Még talán nem késő.

2021. márc. 7. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!