Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Annyira szeretjük egymást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretjük egymást, hogy meg akarunk halni?

Figyelt kérdés

Párom és én tökéletesek vagyunk együtt. Végtelen harmónia. Az is ritka, hogy félreértjük egymást, de akkora bennünk a szeretet, hogy sosem kezdtünk veszekedésbe. Dúl a vad szerelem. Immár 7 éve erősödik napról napra.

Annyira szeretjük egymást, hogy azt érezzük néha, hogy a halálban jobban kiélhetnénk ezt. Nagyon spirituálisak vagyunk. Hiszünk a lélej fejlődésében. Úgy gondoljuk, már nem inkarnálódnánk ide többé. Mióta találkoztunk, semmiben sem fejlődtünk igazán, csak tökéletesítettük a kapcsolati készségeinket. 53 és 47 évesen találkoztunk. Mindkettőnknek a gyerekei már külön élnek. Jó a kapcsolatunk a családainkkal, de mióta találkoztunk már nem csinálunk mást munkán kívül, csak együtt vagyunk, meditálunk, ölelkezünk. Ez nálunk egész napi elfoglaltság. Mindent együtt csinálunk ha valamit nagyon meg kell csinálni.

Úgy látjuk, mi már végeztünk az itteni élettel, és egy következő világban könnyebb lenne a szerelmünknek élnünk, és ott már fejlődhetnénk tovább szellemileg is.

Szerintetek?

2021. márc. 7. 16:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem élvezzétek az életet amíg lehet.
2021. márc. 7. 16:17
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Úgy látom a covid sokakat tönkretesz mentálisan.
2021. márc. 7. 16:17
 3/24 anonim ***** válasza:
90%

Nemtom, én agnosztikus vagyok, így minimum kételkedem abban, hogy van e egyáltalán bármi is a halál után.

Ha jó nektek most ez a kapcsolat akkor élvezzétek ki amíg lehet, hülyeség lenne meghalni, főleg ha nem történik utána semmi, mert hát az is benne van a pakliban.

2021. márc. 7. 16:18
 4/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem szeretem ezt írni, de egy kicsit sok a szabadidőtök. Már annyira szép meg jó minden, hogy inkább meghaltok. Inkább hagyjátok a meditálást és csináljatok valami mást, élvezzétek az együtt töltött időt, mert lehet lófax se vár a másik oldalon.
2021. márc. 7. 16:22
 5/24 A kérdező kommentje:

Meditálásnál nem lehet jobban élvezni az együtt töltött időt. Érezzük egymást. Feloldódunk egymás imádatában.

Mi tudjuk, hogy van lét a halál után. Nem erről szól a kérdés, ne offoljatok.

2021. márc. 7. 16:27
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
tinikorban meg megertem ezt a szerelmi szenvedest, de igy 60 fele mar kicsit ciki.. kiranduljatok, tancoljatok, fozzetek, elvezzetek az egyutt toltott idot, nem mindenkinek adatik meg hogy megtalalja a lelki tarsat, oruljetek neki, nehogy mar eldobjatok
 7/24 anonim ***** válasza:
98%
Megkérdezhetem, honnan tudjátok biztosra?
 8/24 anonim ***** válasza:
94%
Csókolom! Kérhetnék én is abból az anyagból amit szívtok, mert szükségem lenne rá?
2021. márc. 7. 16:46
 9/24 anonim ***** válasza:
54%
A többiekkel ellentétben azt mondom, hogy nyugodtan haljatok meg. Jó buli lesz. Ne minket kérdezgessetek. :-)
2021. márc. 7. 17:02
 10/24 anonim ***** válasza:
89%
Más örülne, ha élethetne, anyu 55 évesen halt meg, betegen 2 hete. Mit meg nem adtunk volna, hogy éljen, nektek meg a hülyeségen kívül semmi bajotok, undorító. Beteg gyerekek vannak a kórházban, akik igazságtalanul halnak meg, szintén betegen. Tudod mit, ha nem kamu a kérdés, tegyétek csak meg! Legalább csökken a népesség!
2021. márc. 7. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!