Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az baj hogyha szeretjük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj hogyha szeretjük egymást de mégis sok mindenben ellentétek vagyunk?

Figyelt kérdés
Például nem azonos a zenei stílusok, én szeretem a bögréket, de ő kifejezetten nem. Végülis ilyen sablonos dolgokba ellentétek vagyunk.

2020. aug. 27. 17:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Stílusunk*

Utóirat: 20 L

2020. aug. 27. 17:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyesmi piliszcsáré baromság ellentétek teljesen lényegtelenek, az a fontos, hogy tényleg fontos dolgokban - világkép, jövőkép, pénzügyi kultúra, értékrend stb. - megegyeztek-e és hogy mennyire tudtok kommunikálni. Minden más csak körítés :)
2020. aug. 27. 17:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, köszönöm kedves első, már elkezdtem kételkedni az egészben. :( De így jó, ezek közül mind oké.
2020. aug. 27. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ellentétek vonzzák egymást.
2020. aug. 27. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek még apróságok. Ha pl. egyikőtök eljárós lenne, a másikotok punnyadós, na, az már nagy ellentét lenne!
2020. aug. 27. 18:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó, szerencsére egyikünk se szeret eljárni. :)
2020. aug. 27. 18:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell full mindenben egyeznetek. Én imádom a könyveket az én párom szerintem egyet se olvasott el maximum iskolában a kötelezőket. Nem érdekli a színház engem igen. A foglalkozasunk is olyan messze áll egymástól mint Makó Jeruzsálemtol :)

Nem azt a zenét hallgatja amit én. Bár itt azért van közös keresztmetszet. De például a film ízlésünk ugyanaz. Mindketten nagyon szeretünk moziba járni, barátokkal lenni stb.

Mi is sok mindenben különbözőek vagyunk, egy-egy problémat is másképp akarunk megoldani de általában meghallgatjuk a másik szemszögéből a dolgokat.

A házasság, család jövő kép ugyanaz, a pénzügyi kultúránk is. A vágyaink is hasonlóak. Közel azonosak. Szerintem is ezek a legfontosabbak. Mert tényleg ezen áll vagy bukik a dolog. De ha esetleg ezek nem egyeznek akkor se kell temetni a dolgot mert kompromisszumokat lehet kötni :)

26N

2020. aug. 27. 21:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Én meg a barátom abszolút ellentétek vagyunk minden téren. Ő nyitott, imád bulizni, én szeretek egyedül lenni és sokkal visszafogottabb vagyok. A zenei ízlésünk, érdeklődési körünk meg hobbijaink is teljesen mások. De mégis el tudjuk képzelni együtt a jövőnket.
2020. aug. 27. 23:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Rendben, és ha vitáztok utolsó akkor mi szokott történni?
2020. aug. 28. 08:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Általában összeveszünk valamin, 5-10 percig inkább nem beszélünk, amíg lehiggadunk, mert addig csak hülyeségeket vágnánk egymáshoz. Utána megbeszéljük, eddig mindig sikerült, bár olyan nagyon nem vesztünk össze eddig, hogy ne tudtuk volna megoldani
2020. aug. 28. 11:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!