Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 felett van esély még szerelemre?
23-as, én pontosan az ellentétét tapasztaltam, lehúzzák azt aki ennyi idősen társat keres, esélyt nem látnak rá.
Kompromisszumot mindig kell kötni egy párkapcsolatban,akár huszonévesen, akár ötvenesként keresünk párt. Annyiban jogos,hogy ez utóbbi korban nehezebben kötünk kompromisszumot, rögzülnek a kialakult szokásaink, van egy családunk, anyagi helyzetünk, otthonunk.
DE: nézem a másik oldaláról. a gyerekek ebben a korban már általában önállóak, nem laknak otthon (kérdezőnél látom,hogy van egy kisebb gyereke is még). Az anyagi helyzetünk stabil, nem terhel már kölcsön,megtakarításunk is van ha szerencsések vagyunk. Mivel nem akarunk gyereket, házasságot, nem is törvényszerű az összeköltözés, elérhető távolságból ismerkedve simán alakíthatunk ki összejárós, de különélős párkapcsolatot, aztán majd alakul a későbbiekben.És miért ne "szarakodhatnánk" a szakítással ha nem működik a kapcsolat?Nem kell benne ragadni ha nem találjuk meg a másikban amit keresünk?
Persze nem azt mondom,hogy mindez annyira könnyű, de nem is látom olyan borúsan a helyzetet.
Én magam is ilyen kapcsolatban vagyok,és attól sem vagyok megrettenve ha véget ér.Akkor aszerint alakítom az életem,hogy nincs benne a másik. Egyedülélő nőként ennyi idősen egyébként is meg kel tanulnunk boldogulni, lerendezni, megoldani dolgokat. És kell leni olyan családi/baráti/ismerősi körnek, akitől szükség esetén segítséget kérhetünk.
Bammeg! Bárkivel lehet bármi. Én 50 felett ha topmodell nőt keresnék a 40-es korosztályból úgy, hogy oda-vissza szerelem legyen a dologból, kb. 0.01% az esély. Ha egy full átlag 65-85kg-os nőt az 50-es korosztályból, 110% lenne az esélyem. Az egy másik kérdés, hogy részemről szerelem az tuti nem lenne. Ha a kettő közé lőnék, mondjuk ne legyen topmodell külsővel, csak 50kg közötti, aránylag csinos külsővel, akkor arra lenne kb. 10% esélyem. Ugyanis az embereknek vannak elvárásaik, és ezek fogják determinálni az esélyeket. Mivel én piszkosul fontosnak tartom a külsőt, emelett a fejlett gondolkodásmódot, így nekem szinte alig lenne esélyem a szerelemre 50 felett, igazából nem is erőltetném. Ugyanolyan komoly elvárásaim lennének 50 felett is mint 20 évesen, sajnos ebből nem tudok engedni. Én is hozom a szintet, így abszolút fair-nek érzem a dolgot. Az olyan kaliberű nők meg 99.99% hogy foglaltak, akik szóba jöhetnének.
Így a kérdésre csak általánosságnan lehet válaszolni. Az esély 50 felett a szerelemre 0-100%-ig terjed. A kérdező semmit sem mondott magának a személynek az elvárásairól.
Igen van rá esély, mint kb. a lottó ötösre.
Nézd, szinte bárki fel tudna mutatni egy éven belül egy új párt, de hogy szerelem, meg minden klappoljon ahhoz tényleg csoda kell. Persze ha le tudsz mondani a szerelemről és józan ésszel keresgélsz, akkor egy megbízható társat találhatsz aki valahogy kinéz, de ahhoz is kell szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!