Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 30 felett van még esély nagy szerelemre?
Van.
Remélem...
(magányos) 30n....
30-at töltöttem, mikor az 5. unokámat pelenkáztam, az Urammal, és ezzel együtt a 15. házassági évfordulónkat is ünnepeltük, vidámság volt, minden szuper volt, csak az a ribi szomszéd, Erzsi nénje ne orrolta volna el az Uramat éjszakára. A galád azt mondta, h behívták munkába, de Bözsi elfelejtette behúzni a függönyt, én pedig mindig végignézem este a szomszédokat, h ki mit csinál. Hát nagyon jól is tettem, tudtam egyet maszturbálni rájuk. Csak a maszatolás után vettem észre, h ez az én Uram, Uram bocsá' meg nekem, amit tettem. Hát amit itthol kapott azt nem rakta ki az ablakba, de mivel akkoriban még nem akartam a pudli kutyámmal nyalatni a susnyásomat, ezért megbocsátottam neki. Bözsit azóta mindig leköpöm a piacon, akárhányszor is látom. Szóval 30 felett van-e még esély? Van hát, de ha rám hallgatsz, akkor veszel egy pudlit inkább, kevesebb a nyűg vele.
Joli nénje, 78
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!