Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vívódott már valaki ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vívódott már valaki ilyen dolgokon?

Figyelt kérdés

Két éve belépett az életembe a Nagy Ő. Számomra legalábbis az volt. Vele vesztettem el a szüzességem(20 évesen). Sokat vártam az igazira és valóban teljesen oda voltam érte, a legkülönlegesebbnek éreztem magam a Földön. És sajnos a rózsaszín ködtől nem láttam tisztán, hogy a másik fél a szavai ellenére nem úgy érez ahogyan Én. Nem akart Tőlem többet a szexen kívül. Nagyon nehezen léptem túl és bevallom sokszor visszacsábított, mert a gondolat hogy mégis fontos lehetek neki boldoggá tett. A felismerés és a vele való folytonos csalódás után nagyon rossz lelkiállapotba kerültem, elvesztettem édesapám és az életem is megváltozott magam körül. Egy ideje sikerült magam össze szedni, de az érzések a bizonyos ember után még mindig nem akarnak kopni. Pedig igyekszem. Azóta lett egy párkapcsolatom. Hét hónapja vagyunk együtt. Nem vagyok szerelmes a páromba, de szeretem Őt és az életünket. Nemrég felbukkant ez a bizonyos "Nagy Ő" ahogy lenni szokott amikor már kezdtem jól lenni. És bár tud a páromról üzenetekkel bombáz, hogy térjek vissza hozzá stb. És sajnos tudom, ha nem lenne a jelenlegi párom, én lennék újra a legboldogabb és nem is gondolkodnék. Most viszont bármennyire is vívódok magamban és nem tudom mi lenne a helyes, nem hagynám azt a harmonikusan működő párkapcsolatot tönkremenni ami most van. De egyszerűen nem tudok ezektől az érzésektől szabadulni.

Sokszor felteszem a kérdést hogy mi a fontosabb a szerelem vagy a biztonságérzet, a harmónia, szeretet ami a jelenlegi párommal megvan.

2021. márc. 2. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Sokszor felteszem a kérdést hogy mi a fontosabb a szerelem vagy a biztonságérzet, a harmónia, szeretet ami a jelenlegi párommal megvan."

izé... mondjuk egy olyan férfi, aki mellett mind a szerelem, mind a biztonságérzet megvan?

2021. márc. 2. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Az a párkapcsolat, amiben ilyen üzeneteknek teret adsz, nem működik harmonikusan.
2021. márc. 2. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A biztonságosat választottam. Nem vagyok boldog. A nagy ő mindig egy talán marad.
2021. márc. 2. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
18%
Sajnálom szegény párodat hogy egy ilyen lánnyal hozta össze a sors. Remélem egyszer rájön aztán két szék közül a macskák közé esel.
2021. márc. 2. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Az am kedves, joindulatu 4-es valaszolo.Tudjuk itt a gy-n mindenki az elete szerelmevel van egyutt, akivel kolcsonos a szerelem. Megnyugtatlak kerdezo, nagyon is eletszeru a vivodasod. Az eletben gyakori eset, akit en szeretek az engem miert nem?Meg forditva, aki ertem oda van azert en miert

nem? En sokaig igy voltam mint te tallon lany. A fiunak igazabol nem kellettem de ha akadt komoly akkor azt megakadalyozta. Aztan vegre megjott az eszem. Nem szerelembol vagyok a mostani parommal de O nagyon szeret.Hidd el nem eri meg egy olyan kapcsolat ahol te ( a no) vagy jobban oda, neked jelent tobbet a masik. Szoval ne dobd el a biztinsagot.

2021. márc. 3. 00:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A négyes válaszolónak pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy nem gondolnám hogy rossz emberrel hozta volna össze a sors a jelenlegi páromat. Szeretem őt, kedveskedem neki és gondoskodom róla, nem adok az életben teret ennek a másik illetőnek. Nem kommunikálok vele egyértelműen. Megcsalás pedig SOHA nem jönne szóba nálam. Egyszerűen az érzelmi hullámvasút miatt kérdeztelek Titeket. Sajnos fiatalon nevelőszülőkhöz kerültem és az érzelmi kötődés az emberek iránt az életemben, akik felé kialakult bármiféle érzelem nagyon nehezen engedem el. Másfél éve van bármiféle kapcsolatom férfiakkal, nem igazán tudtam közel engedni magamhoz senkit. Tapasztalatlan vagyok ezen a téren, ez az igazság.
2021. márc. 3. 11:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!