Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vívódott már valaki ilyen dolgokon?
Két éve belépett az életembe a Nagy Ő. Számomra legalábbis az volt. Vele vesztettem el a szüzességem(20 évesen). Sokat vártam az igazira és valóban teljesen oda voltam érte, a legkülönlegesebbnek éreztem magam a Földön. És sajnos a rózsaszín ködtől nem láttam tisztán, hogy a másik fél a szavai ellenére nem úgy érez ahogyan Én. Nem akart Tőlem többet a szexen kívül. Nagyon nehezen léptem túl és bevallom sokszor visszacsábított, mert a gondolat hogy mégis fontos lehetek neki boldoggá tett. A felismerés és a vele való folytonos csalódás után nagyon rossz lelkiállapotba kerültem, elvesztettem édesapám és az életem is megváltozott magam körül. Egy ideje sikerült magam össze szedni, de az érzések a bizonyos ember után még mindig nem akarnak kopni. Pedig igyekszem. Azóta lett egy párkapcsolatom. Hét hónapja vagyunk együtt. Nem vagyok szerelmes a páromba, de szeretem Őt és az életünket. Nemrég felbukkant ez a bizonyos "Nagy Ő" ahogy lenni szokott amikor már kezdtem jól lenni. És bár tud a páromról üzenetekkel bombáz, hogy térjek vissza hozzá stb. És sajnos tudom, ha nem lenne a jelenlegi párom, én lennék újra a legboldogabb és nem is gondolkodnék. Most viszont bármennyire is vívódok magamban és nem tudom mi lenne a helyes, nem hagynám azt a harmonikusan működő párkapcsolatot tönkremenni ami most van. De egyszerűen nem tudok ezektől az érzésektől szabadulni.
Sokszor felteszem a kérdést hogy mi a fontosabb a szerelem vagy a biztonságérzet, a harmónia, szeretet ami a jelenlegi párommal megvan.
"Sokszor felteszem a kérdést hogy mi a fontosabb a szerelem vagy a biztonságérzet, a harmónia, szeretet ami a jelenlegi párommal megvan."
izé... mondjuk egy olyan férfi, aki mellett mind a szerelem, mind a biztonságérzet megvan?
Az am kedves, joindulatu 4-es valaszolo.Tudjuk itt a gy-n mindenki az elete szerelmevel van egyutt, akivel kolcsonos a szerelem. Megnyugtatlak kerdezo, nagyon is eletszeru a vivodasod. Az eletben gyakori eset, akit en szeretek az engem miert nem?Meg forditva, aki ertem oda van azert en miert
nem? En sokaig igy voltam mint te tallon lany. A fiunak igazabol nem kellettem de ha akadt komoly akkor azt megakadalyozta. Aztan vegre megjott az eszem. Nem szerelembol vagyok a mostani parommal de O nagyon szeret.Hidd el nem eri meg egy olyan kapcsolat ahol te ( a no) vagy jobban oda, neked jelent tobbet a masik. Szoval ne dobd el a biztinsagot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!