Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom túl a dolgokat vagy tényleg tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van egy ferfi kollegam, az utobbi idobe ugy tunt mintha ramstartolt volna, de ez mar szemet szurt egy kollegamnak is akivel baratok vagyunk. Eleinte csak hulyeskedett velem a pasi, aztan elkezdett nyiltan flortolgetni de csak mikor kettesben vagyunk, becezget, napsugaram,gyemantkam stb. meg bedobja azt a dumat nekem, hogy azert jott be elobb, hogy lasson, de ezt akkor mondja mikor bejon, meglat es azonnal oda jon hozzam. Meg sokszor eszrevettem, hogy figyel amikor azt hiszi nem latom, van, hogy szemez velem.Amikor meglatja, hogy kimegyek szunetre cigizni, akkor hirtelen o is megjelenik, legtöbbször akkor mikor egyedul vagyok. Vagy oda jon mikor ott van mas, de akkor hozzam se szol csak mikor a tobbiek elmennek. Fbn ritkan beszelunk, de a napokba mikor beszeltunk akkor kicsit ugy ereztem, hogy leoltott, mikor hulyeskeskedtunk ilyen csajozos dolgokrol beboktem a kerdest, hogy neked nem feleseged van? Mert emlitetted gyereked van. Erre azt mondta nincs felesege, kapcsolata az van, de nem szukseges egy feleseg ahhoz, hogy gyerek legyen, de nem is mondta azt, hogy kapcsokatot keres🤔. Ekkor kicsit hulyen ereztem magam, de azota minimalisra szoritottam a munkahelyen a beszelgetest vagy a talalkozast vele, inkább kerulom. De ugyanugy probalkozik, de latom rajta azt is, hogy nem tetszik neki, es nehezen is viseli, hogy távolság tarto vagyok megjobban mint regebben voltam.. En ertelmeztem volna felre az egészet?2021. márc. 1. 18:08
11/24 anonim válasza:
Pont ezzel "uszítod magadra". A férfiaknak az kell, aki kihívás, akit nem tudnak megkapni.
12/24 A kérdező kommentje:
Meg amikor nem latta, hogy ott vagyok a közelben meseltr egy masik reszlegen dolgozo haverjanak, hogy mit válaszolt nekem arra mikor kerdeztem tole, hogy neki nem felesege van? Meg mondta neki, hogd kerulom ot. Amikor feltunt, hogy ott vagyok akkor zavarbsn volt elegge...
2021. márc. 2. 19:22
13/24 A kérdező kommentje:
*hogy
2021. márc. 2. 19:23
14/24 A kérdező kommentje:
Én hulyen erzem magam, ugy erzem leoltott azzal a mondataval, kellemetlen lenne nekem ezek utan flortolni vele, vagy egyutt logni amikor nyomulna ram...Ezert kerulom. Miert uszitom ezzel magamra?
2021. márc. 2. 19:24
15/24 anonim válasza:
Nem úgy értem, hogy direkt uszítod! De ez egy férfiból azt hozza elő, hogy még jobban próbálkozzon. Ilyen az alap természetük, ezzel nem lehet mit tenni, csak azért írtam le, hogy tudd.
16/24 A kérdező kommentje:
:D koszi
2021. márc. 2. 19:36
17/24 anonim válasza:
Szerintem egyébként felnőtt emberek vagytok, akár félrehívhatod egy beszélgetésre és mondhatod neki, hogy a közeledését te nem tisztán barátinak érezted, de tudod, hogy kapcsolata van, ezért kínos neked ez a dolog, szóval ha a barátod akar lenni, akkor vegyen vissza a flörtölésből, érintésből stb. ha meg akar valamit akkor gondolja újra, mert addig semmi esélye nálad, amíg van barátnője.
18/24 A kérdező kommentje:
Felek, hogy beegetne, hogy hulyet csinalna igy belolem, hogy meg en jonnek ki rosszul belole.. Szerintem ezt nem meloba kellene emlitenem neki, de neten meg nem latom a reakciojat. De rossz, mert nem tudom, hogy keruljem amig itt melozik, vagy felejtsem el ezt, aztan beszelgessek vele stb mintha misem tortent volna aztan ennyi ..
2021. márc. 2. 20:58
19/24 A kérdező kommentje:
Ma feltunoen elkezdett kerulni, ram se nez, ha kimegyek a dohanyzoba akkor bemegy, vagy ha kint vagyok akkor atmegy mashova cigizni.. Reggel megkoszontem a kolleganak, hogy
segitett gondolom hallotta.
2021. márc. 3. 07:26
20/24 anonim válasza:
Mert akkor mit hallott vissza a kollegától végülis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!