Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom túl a dolgokat vagy tényleg tetszek neki?
Opciók:
1. Szeretőt keres a csaja mellett, mert görény.
2. Csak pozitív visszajelzésekre vágyik egy nőtől a közeledésére, mert szeretné tudni, hogy "megtehetné", ha akarná.
3. Rossz a kapcsolata, ki akar belőle ugrani, de társfüggő és csak akkor hagyja ott a párját, ha már megvan az új jelölt és tuti lesz kihez mennie úgymond.
Hú, hirtelen azthittem én vagyok🤪 de az én kiszemeltem nem cigizik😃
Úgyhogy nem én vagyok.
Szia, hát figyelj...én is hasonló helyzetbe kerültem, de én férfi vagyok. Jött a munkahelyemre egy új csaj, egy busszal utaztunk be minden nap. nekem szimpi volt, gondoltam beszélgetek vele útközben és közben láttam rajta h a szimpátia kölcsönös. Mivel családom van, igyekeztem nem úgy tűnni, mint akinek esetleg van hátsó szándéka. Kb 1 hónap múlva ez a csaj elkezdett feltűnően kerülni, sőt, nem is köszönt, elfordította a fejét. Direkt nem kérdeztem meg h mi baja, nehogy abból is az látszódjon, h érdekel. De én pont ugyan úgy kedvesen köszöntem neki, mint korábban. Ez ment fagy6-7 hónapig, aztán elkezdett megint kedvesen visszaköszönni, már nem is kerül, de látom h a beszélgetés kínos lenne.
Halvány fingom sincs h mi játszódott le az agyában, de férfiként azt tudom mondani, minden férfinek imponál, ha jóban van más nőkkel, ez ilyen egónövelő és önbizalom növelő dolog. De ugyan úgy a nőknek is szükségük van olyan férfiakra, akikkel önbizalmukat csiszolgathatják, vagy ellenőrizzék, tetszhetnek e még más férfiaknak.
Szóval a viselkedéséből ítélve csaka férfi önérzetét szolgáltad, de ettől még lehet belőle jó barátság is, nekem is van nagyon jó barát kolléganőm, akivel kölcsönösen és nyíltan borzoljuk mások gondolatait, mert azt hiszik, dugipajtik vagyunk. Közben meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!