Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én gondolom túl a dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom túl a dolgokat vagy tényleg tetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy ferfi kollegam, az utobbi idobe ugy tunt mintha ramstartolt volna, de ez mar szemet szurt egy kollegamnak is akivel baratok vagyunk. Eleinte csak hulyeskedett velem a pasi, aztan elkezdett nyiltan flortolgetni de csak mikor kettesben vagyunk, becezget, napsugaram,gyemantkam stb. meg bedobja azt a dumat nekem, hogy azert jott be elobb, hogy lasson, de ezt akkor mondja mikor bejon, meglat es azonnal oda jon hozzam. Meg sokszor eszrevettem, hogy figyel amikor azt hiszi nem latom, van, hogy szemez velem.Amikor meglatja, hogy kimegyek szunetre cigizni, akkor hirtelen o is megjelenik, legtöbbször akkor mikor egyedul vagyok. Vagy oda jon mikor ott van mas, de akkor hozzam se szol csak mikor a tobbiek elmennek. Fbn ritkan beszelunk, de a napokba mikor beszeltunk akkor kicsit ugy ereztem, hogy leoltott, mikor hulyeskeskedtunk ilyen csajozos dolgokrol beboktem a kerdest, hogy neked nem feleseged van? Mert emlitetted gyereked van. Erre azt mondta nincs felesege, kapcsolata az van, de nem szukseges egy feleseg ahhoz, hogy gyerek legyen, de nem is mondta azt, hogy kapcsokatot keres🤔. Ekkor kicsit hulyen ereztem magam, de azota minimalisra szoritottam a munkahelyen a beszelgetest vagy a talalkozast vele, inkább kerulom. De ugyanugy probalkozik, de latom rajta azt is, hogy nem tetszik neki, es nehezen is viseli, hogy távolság tarto vagyok megjobban mint regebben voltam.. En ertelmeztem volna felre az egészet?
2021. márc. 1. 18:08
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy miota kerulom mindig probal a kozelembe lenni es valamilyen uton modon hozzam erni.. Kezemnel, vallamnal,irodaba oda jon a kollegahoz mikor ott allok, atmegy mogottem megfog a vallambal, karomnal..
2021. márc. 1. 18:11
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Opciók:

1. Szeretőt keres a csaja mellett, mert görény.

2. Csak pozitív visszajelzésekre vágyik egy nőtől a közeledésére, mert szeretné tudni, hogy "megtehetné", ha akarná.

3. Rossz a kapcsolata, ki akar belőle ugrani, de társfüggő és csak akkor hagyja ott a párját, ha már megvan az új jelölt és tuti lesz kihez mennie úgymond.

2021. márc. 1. 18:14
 3/24 A kérdező kommentje:
Az a fura vagyis csak nekem fura h csak velem viselkedik igy, de koszi a valaszt, gondoltam erre en is de inkabb elhessegettem a gondolatokat.
2021. márc. 1. 18:35
 4/24 anonim ***** válasza:

Hú, hirtelen azthittem én vagyok🤪 de az én kiszemeltem nem cigizik😃

Úgyhogy nem én vagyok.

2021. márc. 1. 18:43
 5/24 anonim ***** válasza:
51%
Minden pasi ezt csinálja, nyilván tetszel neki, de nyilván nem akar semmi komolyat. Egy tipikus seggfej.
2021. márc. 1. 19:08
 6/24 A kérdező kommentje:
*kapcsolatot*
2021. márc. 1. 21:23
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert probalkozik tovabbra is.De latszik rajta, hogy majd szet veti az ideg, mikor kerulom vagy massal elnevetgelek...
2021. márc. 1. 21:25
 8/24 anonim ***** válasza:
Azért mert ez sérti az egoját. Mindenképpen csak az övé lehetsz ő szerinte, és ha mással lát, kiborul, mert akkor előjön a kisebbrendűségi érzése. Ennyi.
2021. márc. 2. 06:37
 9/24 anonim ***** válasza:

Szia, hát figyelj...én is hasonló helyzetbe kerültem, de én férfi vagyok. Jött a munkahelyemre egy új csaj, egy busszal utaztunk be minden nap. nekem szimpi volt, gondoltam beszélgetek vele útközben és közben láttam rajta h a szimpátia kölcsönös. Mivel családom van, igyekeztem nem úgy tűnni, mint akinek esetleg van hátsó szándéka. Kb 1 hónap múlva ez a csaj elkezdett feltűnően kerülni, sőt, nem is köszönt, elfordította a fejét. Direkt nem kérdeztem meg h mi baja, nehogy abból is az látszódjon, h érdekel. De én pont ugyan úgy kedvesen köszöntem neki, mint korábban. Ez ment fagy6-7 hónapig, aztán elkezdett megint kedvesen visszaköszönni, már nem is kerül, de látom h a beszélgetés kínos lenne.

Halvány fingom sincs h mi játszódott le az agyában, de férfiként azt tudom mondani, minden férfinek imponál, ha jóban van más nőkkel, ez ilyen egónövelő és önbizalom növelő dolog. De ugyan úgy a nőknek is szükségük van olyan férfiakra, akikkel önbizalmukat csiszolgathatják, vagy ellenőrizzék, tetszhetnek e még más férfiaknak.

Szóval a viselkedéséből ítélve csaka férfi önérzetét szolgáltad, de ettől még lehet belőle jó barátság is, nekem is van nagyon jó barát kolléganőm, akivel kölcsönösen és nyíltan borzoljuk mások gondolatait, mert azt hiszik, dugipajtik vagyunk. Közben meg nem.

2021. márc. 2. 08:17
 10/24 A kérdező kommentje:
Mikor hulyeskedtunk, hogy azt mondta viccesen, hogy minden no ot akarja hozzatette, hogy csak en nem akarom ot... Meg azt mondta nekem h en tavolsagtarto vagyok vele szembe...
2021. márc. 2. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!