Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meggyőződésed szerint életed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meggyőződésed szerint életed szerelme a múltad, a jelened, vagy a jövőd?

Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 10:50
A kérdező szavazást indított:
Az exem
Vele vagyok
Még nem ismertem meg
35 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Meggyőződésem szerint aki a múltam, az semmiképp nem lehet az életem szerelme. Általában mindenki az aktuális párját/házastársát tartja annak. Biztos van kivétel, de azért épeszű emberek mindig az előzőnél "jobbat", számukra megfelelőbbet választanak. Így értelemszerűen akivel végetért egy kapcsolat, az sosem lesz életed szerelme.
2021. márc. 1. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy a múltam, de sajnos furi körülmények miatt lett azzá. De iszonyatosan bízom benne, hogy lesz még közünk egymáshoz békeidőkben.

Rosszkor találkoztunk, pedig nagyon nagy szerelem volt. De szerintem még most is az. Csak az eszünkre hallgattunk.

2021. márc. 1. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Aki az exem, az alapból nem életem szerelme. 😂
2021. márc. 1. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Egyik sem
2021. márc. 1. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
Nincs életem szerelme. Nem vagyok én ahhoz elég jó pasi, hogy olyan nőkkel legyen dolgom akikkel minden rózsaszín ködbe borulna!
2021. márc. 1. 11:49
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Mindhárom. 18 éves voltam, amikor összejöttünk, ez most 42 évesen igencsak a múltamnak számít. A jelenben is vele vagyok, szeretek a felesége lenni, most, hogy nagyobbak a gyerekek, kicsit szorosabb, izgalmasabb is újra a kapcsolatunk. A jövőm pedig egyértelműen az övé, szeretnék vele együtt megöregedni. 😊
2021. márc. 1. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
28%
Nekem Voldemort a múltam a jelenem és a jövőm
2021. márc. 1. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:
16%
Még nem ismertem meg, de nem is fogom már, szóval a jövőm sem.
2021. márc. 1. 15:28
 9/9 A kérdező kommentje:

1# és 3# Okos, pozitiv gondolkodás mellett igaz.

4# Hanem?

6# Neked a jelened. :) Nem ragadt a múltadban, és már ismered, tehát nem a jövődben áll csak. :)

7# Én is lemennék a Titkok kamrájába, de na.

5# és 8# Több pozitivitás! A jóremény erény.

2021. márc. 2. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!