Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas párt szeretnél?
#49 Kettőnk közül nem én vagyok a frusztrált. Én nyugodt hangnemben írtam. Mi látszik rajtad? Rasszizmusnak nem nevezhető, mert nem rassz alapján ítélsz el embereket, de ugyanaz.
#50 A lepontozásokat nézd meg újra. Pont, hogy az alacsonyakat szidók pontoznak le.
#51:
‘ Mi látszik rajtad? Rasszizmusnak nem nevezhető, mert nem rassz alapján ítélsz el embereket, de ugyanaz.‘
de ilyeneket honnan veszel, hogy ELITELEM oket?! jezusom.. senkit nem itelek el, amiert magam melle nem szeretnek magamnal alacsonyabb ferfit parkent. ettol fuggetlenul vannak alacsonyabb pasi barataim, haverjaim, ossze mem jonnek veluk (amugyse), de miert itelnem el oket?! szerintem te nem vagy tisztaban a szavak jelentesevel.
meg ez olyan, hoogy egy 150 kilos embert is lekoverzhetsz, mert kover, ez teny, attol meg lehetsz vele joban es ertekelheted emberileg, hogy a kulsejerol megvan a velemenyed. ne alszentkedjunk mar.
"szerintem te nem vagy tisztaban a szavak jelentesevel" A sok kommentnél, ahol leírtátok, hogy férfiként alacsonynak lenni gáz, az nekem eléggé elítélésnek tűnt.
"meg ez olyan, hoogy egy 150 kilos embert is lekoverzhetsz, mert kover, ez teny, attol meg lehetsz vele joban es ertekelheted emberileg, hogy a kulsejerol megvan a velemenyed. ne alszentkedjunk mar." Igen. A kövér emberek nem tetszenek. A saját érdekükben le kéne fogyniuk, mert egészségtelen. Ennyi. Attól még nem kezdek el dagadékokként vagy bármi más sértő jelzővel beszélni róluk.
180 vagyok. Volt több 185+ barátnőm, és viseltek magassarkút. mondjuk ez engem nem zavart, mert elmúltam 14, nincsenek komplexusaim, telik barátnőre, és ciszhetero vagyok.
Srácok!
Magasról és vastagon tegyetek rá, hogy mit akar a lány!!!
Mindegy, hogy neki kockás has, diplomák, 30 centis kárszeg, vagy 180+ magasság.
Az élet nem kívánságműsor. Fogadja csak el a lány amit kap! Mint a macskám. Mikor hozzám került nem akart enni 2 napig, aztán rájött, hogy vagy megeszi a kajáját, vagy éhen fog dögleni.
58.-nak.
Magas vagy. Oké. És??? Miért pont téged választana, egy 180+ -os pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!