Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy 170 centis srácnak mennyire van nehezebb dolga ha egy legfeljebb vele egymagas lánnyal szeretne összejönni?
Már megint kezditek? Hány ezredik kérdés már ez, hogy 170 centis pasi? Vagy mindegyiket ugyanaz a lúzer írja ki?
Már nagyon UNCSI!!!
Párom 172 centi, 5 éve vagyunk együtt boldogan.
Na akkor leírom újra
Én pl nem szertem ha egy férfi magasabb nalam
Kb legyen velem egy magas de ne magasodjon fölem mert az zavar
Magasságom 170cm
Szóval a te magasságod nekem tökéletes lenne
24N
Általánosságban nehezebb, de azért korántsem akkora hátrány, mint egyesek itt gondolják. A 170 körüli ismerősöknek, kollégáknak is van nőjük, na meg az utcán is látni ilyen párokat.
Szóval a nehezebb nem azt jelenti, hogy nem lehet, hanem azt hogy első pillantásra vonzóbbak a magas férfiak.
Ezt viszont értelmetlen tagadni, mert kapasból cáfolják az arra a kérdésekre adott válaszok 90%a, hogy "milyen az ideális pasi", amik úgy kezdődnek, hogy magas.
Többet kell próbálkozni, más területeken kell villantani, akkor lehet sima ügy.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
#6 vagyok. A belinkelt kérdést és az arra adott valaszokat figyelembe véve hazugság lenne azt mondani, hogy ne lenne nehezebb a kérdezőnek a 170 centijével, mint egy magasabb férfinak.
Az viszont továbbra is áll, hogy "csak" nehezebb, többet kell tennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!