Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas párt szeretnél?
#33 Mivel a nem magas férfi (amiről nem tehet) szintjének az igénytelen, dagadt, stb (amiről tehet) nőket tartják.
Amúgy megnézném mi lenne, ha nőként meg az lenne a gáz, ha nincs valakinek minimum C, de inkább D melle. Ha már férfiként gáz nem magasnak lenni.
de ki tart titeket vissza, hogy D kosaras, vekony, full szortelen stb. not keressetek?! erdekes, en nem hisztikeznek be rajta es kotnek bele, ha xy leirna egy erre iranyulo kerdeshez, hogy neki minimum C kosaras no kell, pedig en meg A kosarat hordok. de total nem erdekel, ha nagy mell kell, akkor hajra, joga van hozza
mondjuk ehhez hozzatartozik, h en nyilvan nem vagyok frusztralt a kis mellem miatt, ellentetben veletek, akik - nyilvan 180 alatti ferfikent -olyan brutal modon komplexusosikat vagytok, hogy kiakadtol, ha egy nonek van a magassagra iranyulo elvarasa.
vegezetul pedig ez s mondat:
‘Ha egy férfi elutasít egy nőt, mert az kövér, van kölke, volt feka kanija, szőrös,... na akkor egyből ő lesz a szexista-barom-ösztönlény-féreg.‘
egyreszt felolem azt utasitasz el, akit akarsz, bar torpekent nem hiszem, hogy nagyon valogathatsz.
masreszt meg, mi az hogy ‘volt feka kanija’?!?! ha ez komolyan felmerul, mint kizaro tenyezo, hogy egy feka (vagy akarmilyen) ex miatt elutasits valakit, akkor nem csak durvan rasszista, de baromi ostoba is vagy.
175 cm vagyok, páromnak 190-200cm közötti férfit szerettem volna, de az se lett volna baj ha magasabb.
A férjem 190 cm. :) Szóval végülis összejött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!