Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak: ha szerelmesek lesztek egy foglalt nőbe, de ő nem viszonozza ezt, miért sértődtök vérig?
Miért az ő qvaanyját, ha még csak nem is bátorított titeket soha?
Pláne, ha közben nektek is van amúgy otthon egy barátnőtök, aki azt hiszi, hogy őt szeretitek...
A volt főnököd egy igazi hamisítatlan narcisztikus gyökér. Nagyon nagy arcfelülettel, és jó vastag bőrrel a pofáján (gondolom ő próbált meg "udvarolni")... Sajnos vannak ilyenek is: Frusztrált agyhalottak, akik egy szimpla, korrekt elutasítást személyes támadásnak élnek meg, amire azt hiszik ez a korrekt válasz.
Azt pedig jó hallani, hogy nem tudott veled effektíve kib*szni. :))) Pároddal meg sok boldogságot kívánok! :)))
FoxtrotLidérc, igen, ő udvarolgatott...és hála legyen, tényleg nem tudott velem kiqúrni, viszont a helyzet azt, hogy azt hiszi, nem volt más lehetőségem, csak ez a munka...magyarul teljes lelki békével tönkrevágott volna, pusztán büszkeségből. Ebbe tegnap azért beleborzongtam, amikor összeraktam a képet...de hiszek benne, hogy ezt valahol, valakitől még úgyis visszakapja.
Köszönöm a válaszaid és a jókívánságot! 🤗
Red Vixen, hát ez az! 😅 Örülök, hogy ezen nemcsak én merengtem el.
Van ilyen férfi, de talán nem "férfiak" a pontos felvetés.
Nekem tán még több nő is volt az életemben, mint amennyi helyes lett volna, de egyszer sem anyáztam.
Hogy a fenébe?
Szard le, ahogy írta valaki infantilis kisgyökér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!