Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom egy beszélgetés soran hogy az flört vagy csak szimpla jófejség, haverkodás, stb?
Lehet egyeseknek ez alap de nekem sajnos nem.
Tudtommal a flörtölés nem csak azt jelenti hogy az ember szexuális töltetű, kétértelmű megjegyzéseket tesz, de javítsatok ki ha esetleg tévedek.
Tehát ha adott 2 ember, akik kedvelik egymást emberileg, beszélgetnek, viccelődnek, kicsit húzzák egymás agyát akkor honnan lehet tudni hogy az flörtölés, flörtnek szánt dolog vagy csak szimplán haveri dolog?
Akár konkrét páldát is írhattok hogy ez flörtölés és ez nem, vagy ha valak leírná hogy az ő esetében mi különbözteti meg a 2-t, megköszönném!
Régi ismeretség?
Első beszélgetés volt, vagy már nem az első?
Anélkül szeretném a válaszokat látni hogy ilyeneket leírok:)
Szimplán azért hogy ne legyen befolyásoló tényező
#2-esre.
Noss ilyen esetben, részletek nélkül, nem lehet megmondani. Lehet flört, lehet csak megjátszás, lehet egy ártatlan kedvesség.
#5 igazából nem vitázni akarok ezen a témán, ém nem teljesen értek egyet veled, mert én azt gondolom lehet férfi és nő között barátság. Nekem is van ellenkező nemű barátom, évek óta, nem gyerekkori és sose merült fel hogy több legyen. Egyik részről se. Ha így lett volna az érezhető lett volna. De mindegy is, ki ìgy gondolja, ki úgy.
Igazából egy olyan esetben ahol a 2 fél relatíve ritkán találkozik, tök random, nem leszervezve, hanem csak úgy alakul, különböző szituációkban. Pár éve ismerik egymást (vagy hát a kérdés persze rólam szól félig-meddig, de inkább általánosságban érdekel, mert tényleg nem tudom), nem régi barátok vagy ilyesmi, de jól kijönnek, ez látszik.
Tehát engem általánosságban érdekelne, KONKRÉT pelda, aki tud hozni, hogy x esetben pl mit szánt flörtnek, mi volt az, stb.
Mi az ami flört, mi az ami szimpla kedvesség, jófejség.
Mert attól, mert egyesek szerint nincs férfi és nő között barátság, attól még kedvelhetik egymást emberileg, de az ugye nem biztos hogy vonzódás is van egyik v másik v akár mindkèt fél részéről. Tehát szimplán kedves, jófej lehet úgy az egyik a másikkal hogy amúgy nem akar tőle semmit.
A kérdésem arra irányul hogy szerintetek/mások szerint hol a határ, mi a határ a flört és a jófejség között? És itt most a szexuális utalásoktól mint flörttől tekintsünk el.. vagy a flört pont CSAK ezt jelenti? Nem teljesen világos.
A flort az a direkt ketertelmu dolgok gyujtoneve. Tehat lehet ez is, meg az is, ertelmezestol fugg. Mivel ilyen utalasokat azok tesznek, akik bizony benne is lennenek valamiben, ezert ez kozvetlenul a az agy fele vezeto ut elso lepese. Nezzunk egy konkret szituaciot, a "jossz tancolni, meg hat" vicc fenyeben.
- Meg tudod szerezni XY ugyfel cimet?
- Meg hat.
Ha ebbol neked nem az jon le, hogy megfektetne, akkor a te keszulekedben van a hiba. Mert bizony azt akarja. Ezert mondom azt, hogy nincs ferfi es no kozotti baratsag. Csak legfeljebb te nem ismered fel, hogy tobb van koztuk. A szinvaknak hiaba mondod, hogy piros a lampa, szerinte nincs is piros szin. Persze latja, hogy valahogy a tobbiek megis eligazodnak, csak nem erti. Te ugyanigy vagy, csak a flort kerdeseben. 5-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!