Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ideális barátnő és energiaital...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ideális barátnő és energiaital? Összeegyeztethető?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Most még csak a saját egészségét teszi tönkre, de majd a gyerekét is veszélyeztetni fogja. Nem lenne jobb egy olyan lány, akinek nincs semmilyen függősége?

2021. febr. 22. 08:31
1 2
 1/17 $$$$$ ***** válasza:
62%
Istenem ,azert az energia ital nem olyan nagy dolog. Nem mondom hogy liter szamra igya az ember. De ha valaki megiszik napi 1-et, neha 2-őt akkor semmi baja se lesz... Azért jo hogy nem már lassan egy kötött étrendet akarsz írni az "ideális,, baratnődnek.
2021. febr. 22. 08:35
 2/17 anonim ***** válasza:
40%
Nálam biztos hogy nem lenne összeegyeztethető, mert ki nem állhatom az energiaitalokat. Már a szagától is rosszul vagyok. Inkább egy jó kávé 😇
2021. febr. 22. 08:45
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Az hogy valaki heti pár alkalommal megiszik egy energiaitalt még nem függőség.

Szerintem egy normális nő hogyha teherbe esne akkor egyértelmű hogy nem inna az idő alatt energiaitalt.

2021. febr. 22. 08:57
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem is tudom mit lehet szeretni rajtuk mert ritka xar ízuk van.
2021. febr. 22. 09:12
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Az se jobb, ha valaki literszámra issza a kávét 🤷‍♀️
2021. febr. 22. 09:18
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Le ne írd kérdező b+ hogy mekkora mennyiségről van szó. Nehogy tudjunk pontosabban válaszolni.
2021. febr. 22. 09:24
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Akkor keress egy olyat, van bőven. Nem értem a problémádat. Kötelez rá valaki, hogy olyan barátnőd legyen, aki energiaitalozik?
2021. febr. 22. 09:49
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

Én arra tippelek hogy ez ismét Miss D, aki látott a tökéletes férfi "alkalmatlan" nőjének a kezében, vagy szemetesében egy energiaitalos dobozt.

De kérdező, kérlek szólj, ha tévednék.

Egyébként terhesen, ha oda akar figyelni magára, és a fejlődő gyerekre valaki, akkor nem az energiaital az egyetlen, amiről illene lemondani, legalább arra az időre. Bőven hosszú a lista, aminek ez csak egy pomtja ez, egy alapvetően egészségesen élő személynél is.

2021. febr. 22. 09:50
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Ez, hogy a másik hetköznapi függőségébe turkálunk a legalja. Te nem iszol kávét? Az energia italok egy részébe van vitamin, ha mértékkel iszod kb annyira káros, mint bármelyik cukros lötty+kávé
2021. febr. 22. 10:09
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Ha értő olvasással végigmész a gyártó által kiadott összetevő listán, azt fogod találni, hogy az alapja cukor és víz, mint bármelyik üdítőben. Plusz koffein.

De good luck, találja valakit, aki se üdítőt se kávét nem iszik. :D

Lzer.

2021. febr. 22. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!