Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a baratnotok/baratotok sok energiaitalt inna?
zavarna, mert undorító szokás
szerencsére nem ilyen kretén párom van
Engem is zavarna.
Egyrészt, mert valóban egészségtelen, másrészt, mert még a szagától is rosszul vagyok.
De, ha csak a barátom/barátnőm issza, nincs beleszólásom, max. megtartom a tisztes távot, amíg megissza, de a legtöbben ezt már tudják rólam, így már vagy nem isszák ők sem, vagy akkor nem isszák, mikor én is velük vagyok.
Ha a párom/férjem inná, inkább megkérném, hogy hagyja abba, de szerencsére nem szereti ő sem.
Így nincs vele problémám.
Engem nagyon zavarna.
Elsősorban azért mert káros, a párom ne tegye tönkre magát.
Másodsorban mert baromi büdös, utálom a szagát.
Képzeld vannak, olyan emberek, akik törődnek a másikkal.
Ha a barátom allergiás a mogyoróra nem eszek mellette mogyorós csokit. A másik utálja a sertéshúst, így ha vendégségbe jön nem főzök azt.
Valaki a sör szagát nem bírja, én szeretem, de, ha együtt megyünk bulizni, én inkább mást iszom.
Még egy példa, a baráti társaság egyik fele cigizik, a másik nem. Mindig tekintettek vagyunk egymásra.
Nem olyan bonyolult, de te elég önző és figyelmetlen ember lehetsz, ha így állsz hozzá a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!