Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a baratnotok/baratotok sok energiaitalt inna?
Igyon nyugodtan. Imadom a fekete nadragkosztumjeim. :D
Ha szepen all a farka minden nap szex kozben,,nem problema az energiaital nekem. Nem vagyok az anyja,hogy vigyazzak az egeszsegere.
N
Nyilván nem akarod felfogni, hogy mit mondok...
Tegyük fel sört iszom, te nem szereted a szagát... én ott beszélek, melletted ülve, nyilván árad belőlem a sör szag, amit nem szeretsz. A kocsmának van egy szaga, nyilván, de az teljesen más, ha így beszélnek az arcodba... Ennek, nem tennélek ki, tudván, hogy nem szereted. Vagy pl. nem cigiznék melletted, ha nem szereted a szagát (ha cigiznék). Ha már találkozunk, ez nekem nem lenne probléma... de mindenki más.
A mogyorós csoki, csak egy példa volt, akkor legyen tejes cucc bármi, amit megenne ő is szívesen, de nem eheti, mert nem bírja a szervezete.
Nyilván, csak kötözködni akarsz...úgy, hogy mindegy mit mondok neked... de végül is, nem is kell egyetértenünk és nem is kell, hogy tekintettel legyünk egymásra.
Szerencsére.
A kérdésedben a kulcsszavaknál magad is megadtad a "gyomorrák" kifejezést, de az energiaital ugye nem káros...
Zavarna amúgy, igen. Függőség, ami szenvedélybetegség, ugyanúgy, mintha cigizne, vagy alkoholt fogyasztana napi szinten.
#15 Ja ertem, szoval ha mindig tartok otthon mondjuk csokit, de legyen mondjuk gyumolcs, mert a csokiba is belekotsz, es minden nap megkivanom a gyumolcsot, akkor egy budos junkie vagyok aki a sikatorban vegzi elobb-utobb.
Nem irtam sehol, hogy olyan szemelyrol van szo, aki orjong meg hisztizik, ha eppen aznap nem tud barmi ok miatt meginni egy dobozzal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!