Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, pasik! Ti megbamultok mas noket, ha van baratnotok?
Észrevenni nyugtázni, hogy létezik még belefér.
Megbámulni nettó parasztság.
Rájuk köszönni - what the actual fuck?!
Igen, meg. Vannak nők, akik helyén tudják ezt kezelni.
Pl. sétálunk az utcán a barátnőmmel, nézegetjük a kirakatokat. Meglátok egy szuperjó bombázó nőcit, és kijelentem, hogy de megbaknám. Ő rávágja, hogy te kit nem. És megyünk tovább, mintha mi se történt volna :)
Jó nagy tahó vagy, már bocsi. Ebben az egészben a legkisebb vaj, hogy mellette van barátnőd is. Nem értem, hogy alapból hogy lehet ilyen alpári módon megnyilvánulni, hogy embereket bámulsz, meg köszöngetsz. Lányként nagyon nagyon utálom az ilyen pasikat, sose értem, hogy az anyjuk miért nem nevelte meg őket. Nekem megmondták, hogy nem bámulunk senkit és nem teszünk megjegyzéseket.
Diszkréten nézni nyilván nem gáz, de bámulni meg köszöngetni elég paraszt dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!