Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ferfiak! Ha van baratnotok, de meglattok egy jo csajt, aki bejon, akkor mit csinaltok? Mi megy at az agyatokon?
Egész jó csaj, de van barátnőm, aki szeret, ami többet ér.
És már el is felejtem.
Nem nagyon van ilyen,olyankor vak tudok lenni.
Amúgy nem lenne semmi. Nem véletlenül vagyok azzal,akivel.
"úgysem lenne nála esélyem" Komolyan ez és nem azért gondolom ezt mert le akarnám cserélni rá.
Ha azzal a lánnyal járnék és a "barátnőmet" látnám meg akkor ugyanezt gondolnám. :(
Elfantáziálgatnék róla hogy milyen lehet ,mi lenne ha...
...és megyek tovább !
Először a számhoz kapom a kezem,mielőtt kicsordulna rajta némi nyál...aztán gondolatban levetkőztetem,majd...khm...hagyjuk.:D Mi köze ennek ahhoz,hogy valakinek van barátosnéja éppen, vagy nem?
Ezek gondolatok.
"a nőkkel ellentétben nem azon kattog az agyam utána hetekig/hónapokig, hogy milyen jó lenne megdugni azt a csajt, "
Te, én nő vagyok, de nekem nem szokott azon kattogni az agyam hogy milyen jó lenne megdugni azt a csajt :D Kicsit félreérthetően fogalmaztál ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!