Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk! Mit csinaltok olyankor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mit csinaltok olyankor amikor a baratnotok piros betuben van?

Figyelt kérdés

Most a nyaron megyunk kirandulni kulfoldre es a baratnom piros baratjaval lesz elfoglalva az egesz kirandulas alatt. Nem tudunk semmit csinalni es 8 kor kell egyutt lenni a tobbi tarsassagal mert vacsora s azutan lefekves s biztos h nem fogunk aludni mert meg korai az ido. mit lehet ilyenkor csinalni mert villanyt sem lehet gyujtani csak ulni a sotetben. Osztaly kirandulas es osztalytarsak is vagyunk valami otletet (amugy egy szobaba leszunk mert meg vannak osztalyba parok)

koszonom elore is a valaszokat

2009. jún. 20. 10:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, hogy furcsa pár vagyunk, de ha nem d*gunk mi akkor is jól megvagyunk.
2009. jún. 20. 10:54
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Üvegezzetek.
2009. jún. 20. 10:56
 3/19 anonim ***** válasza:
62%
Ünnepeljétek meg a pirosbetűs napokat, mint annak idején a Kádár rendszerben! Akkor még kötelező is volt!
2009. jún. 20. 10:59
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem egy komoly, és értékes kapcsolatban, nem kell azon gondolkodni, hogy mit csináljatok, ha a barátnődnek megvan...

De ettől függetlenül, lehet olyan programokat szervezni, amik nem a sexről szólnak!

Amúgy meg lehet beszélgetni is, meg együtt jókat nevetgélni, megbeszélni, bizonyos dolgokat, ami a kapcsolatot érinti, stb. Nem tudom, hogy mit szerettek csinálni, ezt Neked kell tudnod!

22/F

2009. jún. 20. 11:05
 5/19 anonim ***** válasza:
33%

Most a nyaron megyunk kirandulni kulfoldre es a baratnom piros baratjaval lesz elfoglalva

én ezt a mondatom sehogy sem értem.

mi az h "piros barátjával"?

eddig azthittem a kérdés arról szól h mit csináljak, ha a nőmnek megvan, de ez a mondat bekavart. most akkor a csajnak a piros barárja a menzesze, vagy mivan?:D

2009. jún. 20. 11:13
 6/19 A kérdező kommentje:

igen a menszesz vagy havija hogy akarod erteni ugy erted

read is ferne kis helyes iras h ne keljen gondolkozni h mit is irtal oda

2009. jún. 20. 11:25
 7/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem értem miért zavartatjátok magatokat ilyenen. Mi akkor is ugyanúgy csináljuk. Az intenzíven vérzős 1-2 napban azért csak gumival, de amúgy meg mintha mi minden a legnagyobb rendben lenne. Törölközőt a lány alá, h. az ágy ne legyen véres aztán hajrá :)
2009. jún. 20. 11:28
 8/19 anonim válasza:
100%

A kérdező sajnos tényleg értelmetlenségeket sző a soraiba, nem csoda, ha nem érted. (Meg kellene tanulni fogalmazni és helyesen írni, ha tehetek egy javaslatot.)

És mivel ez egy válaszolgatós oldal: beszélgessetek.

2009. jún. 20. 11:33
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
csak szegény barátnődet sajnálom ...:/ .. ha látná ezt a kérdést ."a barátnőmmel össze leszek zárva több napig és neki meg pont akkor jön meg ! Nem tudunk semmit csinálni !!!Mit tegyek hogy ne legyen olyan Kurrva unalmas a társasága ?" mert nagyjából ez a kérdés lényge
2009. jún. 20. 11:35
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

sztem nem a helyesírásom miatt nemérted amit írtam, mert megnéztem és helyesen írtam, csaknéha 2 szót egybeírok, de ez direkt van, hanem azért nemérted, mert ilyeneket kérdezel, h mit csináljak a nőmmel, ha megvan neki, mert így egyszerűen semmitsem lehet csinálni, mert megvan neki.

a másik meg, hamár a helyesírás is téma lett, nem "reád", hanem "rád", és nem "keljen" hanem "kelljen" legalábbis itt pesten.

2009. jún. 20. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!