Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mit csinaltok olyankor amikor a baratnotok piros betuben van?
Most a nyaron megyunk kirandulni kulfoldre es a baratnom piros baratjaval lesz elfoglalva az egesz kirandulas alatt. Nem tudunk semmit csinalni es 8 kor kell egyutt lenni a tobbi tarsassagal mert vacsora s azutan lefekves s biztos h nem fogunk aludni mert meg korai az ido. mit lehet ilyenkor csinalni mert villanyt sem lehet gyujtani csak ulni a sotetben. Osztaly kirandulas es osztalytarsak is vagyunk valami otletet (amugy egy szobaba leszunk mert meg vannak osztalyba parok)
koszonom elore is a valaszokat
Hát, szerintem egy komoly, és értékes kapcsolatban, nem kell azon gondolkodni, hogy mit csináljatok, ha a barátnődnek megvan...
De ettől függetlenül, lehet olyan programokat szervezni, amik nem a sexről szólnak!
Amúgy meg lehet beszélgetni is, meg együtt jókat nevetgélni, megbeszélni, bizonyos dolgokat, ami a kapcsolatot érinti, stb. Nem tudom, hogy mit szerettek csinálni, ezt Neked kell tudnod!
22/F
Most a nyaron megyunk kirandulni kulfoldre es a baratnom piros baratjaval lesz elfoglalva
én ezt a mondatom sehogy sem értem.
mi az h "piros barátjával"?
eddig azthittem a kérdés arról szól h mit csináljak, ha a nőmnek megvan, de ez a mondat bekavart. most akkor a csajnak a piros barárja a menzesze, vagy mivan?:D
igen a menszesz vagy havija hogy akarod erteni ugy erted
read is ferne kis helyes iras h ne keljen gondolkozni h mit is irtal oda
A kérdező sajnos tényleg értelmetlenségeket sző a soraiba, nem csoda, ha nem érted. (Meg kellene tanulni fogalmazni és helyesen írni, ha tehetek egy javaslatot.)
És mivel ez egy válaszolgatós oldal: beszélgessetek.
sztem nem a helyesírásom miatt nemérted amit írtam, mert megnéztem és helyesen írtam, csaknéha 2 szót egybeírok, de ez direkt van, hanem azért nemérted, mert ilyeneket kérdezel, h mit csináljak a nőmmel, ha megvan neki, mert így egyszerűen semmitsem lehet csinálni, mert megvan neki.
a másik meg, hamár a helyesírás is téma lett, nem "reád", hanem "rád", és nem "keljen" hanem "kelljen" legalábbis itt pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!