Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk! Mit csinaltok olyankor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mit csinaltok olyankor amikor a baratnotok piros betuben van?

Figyelt kérdés

Most a nyaron megyunk kirandulni kulfoldre es a baratnom piros baratjaval lesz elfoglalva az egesz kirandulas alatt. Nem tudunk semmit csinalni es 8 kor kell egyutt lenni a tobbi tarsassagal mert vacsora s azutan lefekves s biztos h nem fogunk aludni mert meg korai az ido. mit lehet ilyenkor csinalni mert villanyt sem lehet gyujtani csak ulni a sotetben. Osztaly kirandulas es osztalytarsak is vagyunk valami otletet (amugy egy szobaba leszunk mert meg vannak osztalyba parok)

koszonom elore is a valaszokat

2009. jún. 20. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

vigyetek valami izgalmas társasjátékot, vagy laptopot és jó dvd-ket, és azzal is el lehet ütni az időt. Vagy a kérdésed mire vonatkozott pontosan? Arra, hogy nem tudtok majd szeretkezni, vagy arra, hogy a barátnőd rosszul lesz, vagy kedvtelen lesz, vagy hisztis lesz?

Mert ez nem tart tovább 5-6 napnál (a vége, utolsó két nap már szinte nem is számít), és ebből is csak az első 2 nap a kínszenvedés, általában.

Szóval szerintem sétálni is lehet, filmet nézni, beszélgetni, játszani, történeteket mesélni társaságban, masszírozni egymást, és ha nagyon akarjátok, még a petting is belefér.

2009. jún. 20. 11:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgessetek a sötétben egymás mellett feküdve.:) Vagy ha van erkély, akkor üljetek ki oda, és nézzétek a csillagokat.

Amúgy ha én igazán szeretem a barátomat, akkor nekem az is elég, ha ott fekszik mellettem, és egész éjjel egymást nézzük.:) Nem kell ahhoz bámit is csinálni, hogy boldog legyek... mert boldog vagyok már akkor is, ha együtt vagyok vele.

Úgyhogy szerintem ezen ne aggódj. Szerintem unatkozni nem fogtok.

16/L

2009. jún. 20. 12:09
 13/19 anonim válasza:
100%

Először is lol : A válasz megírásának időpontja: ma 10:59 :D

Másodszor

Szereted TE egyáltalán őt??? Ha igen, akkor miért kérdezel ilyeneket?

Ha találkoztok, akkor TI mindig csak szexeltek? Mást nem is szoktatok csinálni?

Mi a barátnőmmel sokszor csak fekszünk egymás mellett és nézzük egymást. Örülünk hogy vagyunk egymásnak, fogjuk egymás kezét, beszélgetünk. Akár akkor is, ha nincs éppen "mikulás".

Ezt csak ajánlani tudom nektek is

2009. jún. 20. 12:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen alkalmakra van a farkas-póz.

Ülsz a lyuk mellett és vonyítassz!

:D

2009. jún. 20. 14:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Azert volna fontos h legyunk egyutt egymassal mert a szuleik nem engedik h velem legyen mert csak a roszat tudjak az emberrol a jot nem is nezik s gondoltuk h kihasznaljuk az alkalmat h egyutt vagyunk inkabb erre koncentralnek mint hogy olvassam a helyesirasi szabalyokat egyesek szerint kettosoknek meg koszonom a valaszokat
2009. jún. 20. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Kettősök? :D
2009. jún. 20. 14:21
 17/19 anonim ***** válasza:

farkaspóz anyám ez nagyon nagy:D köszi jot röhögtem:))

amugy meg szerintem simán beszélgethettek, nevetgéljetek, hülyéskedjetek(ez nem megunható:DD legalábbis sztem), dvd-zzetek vagy ha ez nem a ti világotok akkor mondjuk sétálás közben beszélhettek vmi komolyabbrol vagy akármi:)

ebből azt vetem le h ti kapcsolatotokban a szex az összetartó 'erő'.. ez elég rosz.bocsi

2009. jún. 20. 15:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért összetartó erőnek nem nevezném, szerintem itt inkább a srácnak fontos a szex.
2009. jún. 20. 16:22
 19/19 A kérdező kommentje:
es a csaj is akarja nem csak en vagyis magyarul mind a ketten akarjuk nagyon mert ki elhetnenk magunkat
2009. jún. 20. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!