Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lepjem meg a lányt?
Ma reggel munkába menet mint mindig bementem a dohányboltba energiaitalért. Mivel hosszú nap előtt álltam kettőt is vettem. Az eladó lány, akit ott már többször is láttam nagyon szimpatikus, és ma reggel úgymond nyitott felém. Hogy "már két energiaital reggel", ő már egy fél bögre kávén már túl is van. Kérdezte hogy nehéz napom lesz e, mondtam hogy igen, erre azt kérdezte hogy szívesebben tölteném e ott vele. Na itt lepődtem meg igazán. Mondtam hogy szívesebben lennék vele. Közben végig mosolygott. De sajnos közben mennen kellett, de komomyan azt éreztem hogy ő még folytatta volna a beszélgetést. Na meg persze én is ;) Végül "Kellemes felébredest!" zárással engedett el :)
A kérdésem az, hogy hogyan lepjem meg, hogyan adjak egyértelmű jeleket felé?
Mit vegyek neki, virágot, bonbont vagy esetleg valami mást?
És milyen szöveget mondjak mellé? Az "Ezt elejtetted" szerintem túl bunkó meg túl sablonos. Mit vegyek neki, és mit mondjak mellé?
A helyszín egy dohánybolt, azt a mondatát meg nem hagyhatom figyelmen kívül. Végig mosolygott.
Normális válaszokat ha lehet.
26/F
kérd el a számát, munka után tudnátok együtt lenni :P
sok sikert :)
ne vegyél neki semmit, szerintem kellemetlen lenne neki, sokaknak az.
Inkább csak tényleg kérd el a számát, hívd el egy kávére/teára/kecskesimogatásra, tökmindegy valahova.
kérdezd meg esetleg mikor végez, mikor érne rá, többit neked is tudnod kellene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!