Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 19 éves lányt strandolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lányt strandolni hívni 30 évesen? Gáz?

Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 11:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
20%
Nem az...
2017. júl. 19. 11:02
 2/21 anonim ***** válasza:
41%

Bezzeg a 17 évesen meg kiakadtál egyes :D

30/f

2017. júl. 19. 11:15
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Igen
2017. júl. 19. 11:17
 4/21 anonim ***** válasza:
22%
Nem gáz.
2017. júl. 19. 11:24
 5/21 anonim ***** válasza:
54%

Nem és igen.

Nem, mert ő lehet az idősebbekre bukik, nyilván téged sem kell megkövezni, hogy neked meg a fiatalabbak tetszenek.

Igen, mert sokan kinéznek érte és ez téged vagy titeket még zavarhat. Ez pedig már a dolgok elején tud kellemetlen lenni. De van az a lány akinél erre könnyű ám fittyet hányni.

2017. júl. 19. 11:40
 6/21 anonim ***** válasza:
66%
Ha még nagyon az elején vagytok akkor igen, de nem a korod miatt, egyszerűen ez egy erős nyitás. Én biztos csak olyannal mennék el, akivel már járunk. Nem tudom milyen típusú az a lány, lehet nem olyan szemermes, mint én.
2017. júl. 19. 11:44
 7/21 Diavolino44 ***** válasza:
66%

#6 kedves holgyem Onnel a pont. En imadok szaunaba meg trottyos melegvizu furdokbe jarni Budapesten. Sokszor probaltam oda szervezni randit, mert en szeretek ott lenni, de soha senkinek nem tetszett az otlet. Aztan mikor a masodik lany celozgatott, hogy ez sok lenne igy elsore, meg baratsagban is, akkor elfogadtam, hogy ez nem mukodik. Igy egyedul megyek. :D

De fura, hogy ez kiveri a biztositekot, de az nem hogy elmegyunk setalni, aztan felmegyunk enni egy pizzat, a lakasba, s ott "veletlenul" megtortenik a dolog az normalis, de az, hogy mindketten furdoruhaba legyunk az sok.

2017. júl. 19. 11:52
 8/21 anonim ***** válasza:
77%
A lánytól nem, mert még eszetlen csitri, a pasi ha elfogadja, na az gáz.
2017. júl. 19. 12:01
 9/21 anonim ***** válasza:
83%
nagyon gáz, már az is, hogy ilyen fiatal lányokra vadászol. a saját korosztályodban nem meg az ismerkedés, mi? nem véletlen...
2017. júl. 19. 12:11
 10/21 anonim ***** válasza:

Jól mondod 2# -es;-))

Akkor azon morogtunk, hogy nézd a vagi csávót, ráhajt a suli legjobb nőjére, és neki sikerül, nekünk meg csak megint a farkasszex...

2017. júl. 19. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!