Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak a barátnőválasztás olyan, mint a politika? A behízelgős mosolyogva hazudósok nyernek, a normálisak meg senkit se érdekelnek?
Szerintem csak az van hogy a ffiakban nem azerelem van elso látasra hanem szexcentrikusság.
Késobb jönnek csak rá arra hogy másképp is kell ez a csaj be tudja/akarja az életébe is vonni
Te vagy a kukában kutató lány?
Egy darabig érthető a szívfájdalom, de te már rég átlépted a normális határát. Keress fel egy pszichiátert és szállj le erről a fiúról.
Néhány ritka kivételtől eltekintve a világunkban jelenleg az ún. "sikeresség" alapfeltétele a gátlástalanság, a mérhetetlen önzőség, a maximális önimádat és mások érzéseinek teljesen figyelmen kívül hagyása. Lásd még "Elérem a célom" "A cél szentesíti az eszközt" "Megteszem, mert én megtehetem" "Ki nem szarja le hogy másoknak ez milyen érzés?"
És ez mindkét nem esetében igaz. Nem véletlenül tart arra a világ amerre. A legtöbb vezető pozícióban lévő ember enyhén pszichopata, különösen politikusaink - gondoljunk bele itthon is kikből lehet választani elsősorban? Egy alacsony, Napóleon-szindrómás és hatalommániás emberkéből meg egy magas, ideggyenge, rendszeresen rángatózó vékony alakból. És máshol sem jobb. Amcsiknál a (mára) demens /de fénykorában igazi rohadék/ bácsi és az agresszív parókás esete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!