Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtetszett a legjobb fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett a legjobb fiú haverom.Tudom, hogy nem lenne/nincs esélyem nála. Így szerintem nem kellene elmondanom neki, viszont úgy érzem, hogy nem fair vele szemben, hogy ezt elhallgatom. Nem tudom eldönteni, hogy elmondjam neki vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

2021. febr. 20. 21:41
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Igen,én is ettől tartok,hogy elveszítem őt,a barátságát. Viszont ez így nem jó,főleg vele szemben nem szép dolog, hogy mindig őszinte voltam vele ezt meg elhallgatom.

Nagyon nehéz az egész,hogy mi lenne a legjobb lépés.

2021. febr. 20. 22:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ő vallotta be, de csak 8 év után, ráadásul mikor már ferjhez mentem. Mondta, hogy nem volt bátorsága, mostmar nem illendő, de szeretné ha tudnám, hogy szerelmes volt belém az elejétől fogva.

En nem lettem távolságtarto, ellenben ő nagyon is. Szóval, érzi az ember szerintem mikor mondja el.

Nekem sosem jött be külsőre, belsőleg meg nem gondoltam rá soha, hogy esetleg kapcsolat legyen belőle, szóval, talán jobb lett volna ha sose mondja el.

Viszont, volt egy hármas barátság, ott összejött a srác meg a csaj pár év mulva ismeretségük után, én lettem kiszorítva, de nem zavart. Ők nagyon megtalálták egymást.:)

2021. febr. 20. 22:30
 13/26 anonim ***** válasza:
78%
El akartam mondani neki. Megbeszéltük, hogy találkozunk egy kávézóban, felkészültem a kis “nem baj, ha te nem így érzel és nem is kell velem foglalkozni, csak szerettem volna, ha tudod” jellegű magyarázkodásommal, odamentem, ő meg egy szál rózsával várt és kb az én előre kitalált szövegemet elmondta. 😄 25 éve történt, azóta összeházasodtunk, született 4 gyermekünk, megvettük a házunkat, stb. de még mindig röhögünk rajta, hogy milyen hülyék voltunk.
2021. febr. 21. 02:50
 14/26 anonim ***** válasza:

Én túl büszke vagyok és nem vállalnám a kockázatot, inkább elveszíteném az “ életem szerelmét” mert hogy nézek utána szembe vele, ha visszautasít ? Na az volna ciki. Es mivel ismerem magam, h ezt nem tudnam feldolgozni, inkább hagyom menni.

De szerintem vannak módszerek, hogy kiderítsed, hogy kellesz e neki, szervezz vele programot, viselkedj vele kicsit kihívóan, és rájössz, hogyan reagál a közeledésedre. Ha ráteszed a kezed és elhúzódik, vagy a baráti puszit kelletlenül fogadja, akkor már nem is kell kérdezz semmit. Tehát nem kell mindig direkt lenni...

2021. febr. 21. 08:37
 15/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!:)

13-as, ez egy nagyon szép történet, gratulálok!:)

2021. febr. 21. 12:39
 16/26 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttem elmondom neki,

nem bírom magamban tartani, meg legalább így őszinte leszek vele.

Most egyedül van, nem bírnám elviselni, ha komolyabban alakulna neki valakivel.

Hátha ad egy esélyt.

2021. febr. 21. 12:42
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg, hogy hogyan alakult. :)
2021. febr. 21. 13:47
 18/26 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom.:)
2021. febr. 21. 17:27
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem merem megtenni,elmondani neki.

Félek,hogy emiatt elveszítem.

Inkább hagyom.

2021. febr. 22. 14:47
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Na add meg a csávó nevét majd megírom én neki
2021. febr. 22. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!