Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a legjobb lépés?
Van egy lány akivel régről is ismertük egymást, de most kezdtük el tartani úgymond a kapcsolatot. Az elején érezni lehetett hogy nekünk a sima baráti kapcsolat nem menne egymással, mert valami fura dolog indult el bennem és szerintem benne is
Ő most nem rég szakított akkori párjával aki miatt nem szeretne most rögtön egy új kapcsolatba lépni. Amit megertek, viszont én megakarom ismerni valamilyen szinten és ezt megbeszéltük.. Most valahogy mégis úgy érzem hogy tavolodni kezdett tőlem és ezáltal megszuntek a beszélgetések interneten is amiket mindig en kezdeményeztem. Ha írt is akkor pár óra múlva egy két szót. Ez nagyon elvette az önbizalmam és nem tudom mit tegyek most
Nagyon úgy tűnik, hogy nincs túl az exén.
Lehet, hogy valamennyire vonzódott hozzád, te meg ezt túlértékelted. Sajnálom, de szerintem nem ugyanazt érzitek egymás felé.
Szerintem ne add fel, de ne is nyomulj. Írd meg neki, hogy szívesen megismernéd őt jobban, mert vonzódsz hozzá, de azt érzed rajta, hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra és nem szeretnél tolakodni. Mondd meg neki, ha egyszer úgy érezné, keressen téged nyugodtan, hátha...
De arra jól vigyázz, ha az ember nincs túl valakin, a következőt hajlamos búfelejtőnek használni, akár sok év múlva is!
Szerintem jegeld kicsit.
Ne teperj most.
Leírtad, hogy mit szeretnél. Tisztában van vele. Amint rendezte a gondolatait, reméljük jelentkezik pozitívan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!