Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a legjobb lépés?
Van egy lány akivel régről is ismertük egymást, de most kezdtük el tartani úgymond a kapcsolatot. Az elején érezni lehetett hogy nekünk a sima baráti kapcsolat nem menne egymással, mert valami fura dolog indult el bennem és szerintem benne is
Ő most nem rég szakított akkori párjával aki miatt nem szeretne most rögtön egy új kapcsolatba lépni. Amit megertek, viszont én megakarom ismerni valamilyen szinten és ezt megbeszéltük.. Most valahogy mégis úgy érzem hogy tavolodni kezdett tőlem és ezáltal megszuntek a beszélgetések interneten is amiket mindig en kezdeményeztem. Ha írt is akkor pár óra múlva egy két szót. Ez nagyon elvette az önbizalmam és nem tudom mit tegyek most
Viszont az nagyon igaz és szomorú is egyben hogy nagyon nehéz olyan embert találni aki ugyanúgy tekint rád mint te rá
Sajnos nagyon sok lánynál tapasztaltam hogy kihasznaljak a másik felet. Nem törődve azzal h mit is okoznak. Nem vagyok egy nyálas srác aki szeret a gondjain sirankozni de ez a helyzet mégis máshogy érint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!