Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, ha egy (nem legjobb) barátotok szerelmet vallana nektek? 18/F
Figyelt kérdés
Van egy lány barátom, akibe már egy ideje szerelmes vagyok és úgy gondoltam, hogy elmondom neki hogyha kettesben vagyunk, hogy mit érzek iránta. Voltak már arra utaló jelek, hogy én is bejövök neki, viszont nem vagyok 100%-osan biztos abban, hogy tényleg így van-e. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy inkább elmondom neki, aztán lesz ami lesz, megbánni nem bánnám.2020. dec. 19. 23:29
1/3 anonim válasza:
Szerintem rossz ötlet egyből rázúdítani, hogy titokban nagyon szeretlek és szerelmes vagyok beléd. Ha nem érez hasonlóan amire úgy őszintén nagyon nagy az esély, mert általában mindig ez van, nem nagyon fog tudni vele mit kezdeni még akkor sem, ha esetleg bejössz neki. Inkább finoman kellene felé közeledni és minél többet vele lenni és közös programokat csinálni amennyire van rá lehetőség. Közeledni tudsz akár ölelésekkel és apróbb dolgokkal is. Nem kell letámadni csókkal vagy stb..
(Szerintem így csináld.)
2/3 anonim válasza:
Általában vér ciki helyzeteket szül a dolog.
Akinek bevallják az ritkán érez hasonlóan, cserébe köpni-nyelni nem tud hirtelen.
3/3 anonim válasza:
Én hozzámentem feleségül és szültem 4 gyereket. 😄 Életem legjobb döntése volt belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!