Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőtársak, ti összeköltöznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársak, ti összeköltöznétek párotokkal tanyára?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert nagy divat egy pár éve, hogy 30as férfiak tanyát vesznek vagy falun házat és ott tervezik a családot. Én a melegvíz és a fűtés minősége miatt gondolkodok, mindketten dolgozunk, nem tudjuk fűteni a házat egész nap.

Előre is köszönöm.

2021. febr. 19. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Ige

N

2021. febr. 19. 13:31
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Van különbség a tanya meg a falu között :) Meg az se mindegy, hogy milyen falu. Valami Isten háta mögötti kis település egy lecsúszottabb megyében, vagy közel van-e a városhoz, meg hát a népesség összetétele se mindegy...

De a kérdésre a válasz: nem. Faluba se költöznék, tanyára meg végképp nem.

2021. febr. 19. 13:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
És ez mióta divat? Mutass már valami forrást erről, légy szíves,mert az én környezetemben a férfiak vagy külföldre költöznek, vagy egy dunántúli nagyvárosba a jobb munkalehetőségek reményében.
2021. febr. 19. 13:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég költöztem nagyvárosból egy pici hegyvidéki településre (párszáz fő), szóval nekem az ilyen kicsit elszigetelt életforma nagyon is megfelel, de itt van 20 percre a legközelebbi nagyobb város ahol mindent megtalálok, amire szükségem lehet. Tanyán nem élnék, állatokat nem tartanék, mezőgazdasággal nem foglalkoznék, dolgozom napi 8 órában, se időm se energiám nem lenne utána még egy tanyát is fenntartani.
2021. febr. 19. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem is akarok gyerekeket, de ha akarnék, még úgysem költöznék gyerekkel a pusztába.
2021. febr. 19. 13:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én simán. De valóban nem mindegy, hogy 3 órát kell utazni a civilizációba vagy kocsival bent lehet lenni 10 perc alatt a faluban.

Mi is vettünk egy nyaralót vidéken egy csendes kis faluban és mi is tervezzük, hogy majd odaköltözünk, ha sikerült rendesen felújítani. De ott lesétálok a hegyről és kb 15 perc alatt bent vagyok egy kisvárosban, ahol minden van.

Az isten háta mögé egy amishfaluba nem mennék el, ahol lóháton 2 nap mondjuk a pékség.

2021. febr. 19. 13:47
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Faluban nőttem fel (párszáz fő, az isten háta mögött), központi fűtés nélkül.

Egy borzalom, senkinek nem tudom ajánlani. Csak akkor működik, ha van otthon valaki 0-24 és a reggeli keléstől a lefekvésig rakja a tüzet, napi minimum 16 órát. És a reggeli kelés során így is befagy az ember popókája.

Én ebből nem kérek többet, köszönöm.

Egy tanyasi ház pl földhővel fűtve persze egészen más kérdés.

2021. febr. 19. 14:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egész életemben Budapesten vagy a vonzáskörzetében éltem, itt vannak a barátaim, a családom.
2021. febr. 19. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

Azért a tanya nem azt jelenti hogy nincs melegviz vagy futes.

Egyik ismerősöm szinte tanyán lakik. Két falu között kint.

Villany bojler van nála és elektromos futes de van kandalló is.

Ha a körülmények viz villany megvannak és van auto miért ne?!

Nyugis és nem kell full csöndben lenni.

2021. febr. 19. 15:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen!

Jelenleg panelban lakok és szinte megbolondulok a rengetek zajtól, szomszédoktól, valaki persze mindig felújít.

Nagyon igen, költöznék. Kocsival seperc alatt bent lehet lenni a városban.

+a szüleim szintén ilyen tüzelös házban laknak, gyorsan felmelegszik a ház, még ha délutám 2,3,4 körül van begyújtva is.

2021. febr. 19. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!