Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem képesek beismerni, ha hibáztak barátnőválasztáskor?
Figyelt kérdés
2021. febr. 18. 10:45
31/33 anonim válasza:
#30 támogatom az ötletet! Szerintem csak idő kérdése mikor látjuk viszont a hírekben szegény manust, hogy megölte egy zaklatója... klpr legalább a rendőrségnek össze lesz bogarászva az előzmény.
32/33 anonim válasza:
Ezt már én is felvetettem egy kérdésénél, hogy nem tudnánk-e valamit csinálni, mielőtt ő csinál valóban valamit szegény pasival.
Esetleg a modik nem tehetnek valamit ilyen esetben?
33/33 anonim válasza:
Nem fog csinálni semmit, ne aggódjatok. Valószínűleg minden este kisírja a lelkét is, mint én az exem miatt. De eszembe sem jutna bármit tenni vele, ellene, vagy a visszaszerzése érdekében. Azt nem mondom, hogy nincsenek idióta gondolataim, agymenéseim, csak én nem osztom meg a nagyvilággal. Szerintem az, hogy a kukában is turkált, az kamu lehetett. Viszont egyetértek, egy szakember ráférne a kérdezőre, akárhogy is legyen. A pasi meg valszeg nem tud semmit ezekből. Maximum közölte vele, hogy többet érez iránta, de ennyi. Tuti, hogy előtte nem viselkedik betegesen. Az én exemnek sincs fogalma sem arról, milyen rosszul vagyok miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!