Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak akkor kellek/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor kellek/ működnek a kapcsolatok ha kutyába se nézed a nőt?

Figyelt kérdés
Ez a tapasztalatom, ha rendes vagyok sose kellek senkinek ha konkrétan elküldöm a faszba hogy nézzen tükörbe meg igen, miért?
2021. febr. 12. 12:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Persze itt az az izé hogy a vadászkutyát akarja megszelídíteni, ha nem megy otthagyja, ha pedig pásztorkutya lesz belőle otthagyja mert a vadászkutyába szeretett nem a juhászkutyába. Ez nem célravezető hozzáállás.
2021. febr. 12. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez sokszor mindkét nemnél így van. Mármint nem általánosítok, de én ugyanígy járok.

25/N vagyok. Az expasimmal 5 évet voltam együtt, kedves, szerető, odaadó voltam, nem féltékenykedtem, majd megcsalt szépen. Miután már megmondtam, hogy nem akarok beszélni vele, folyamatosan zaklat meg jön utánam.

Ugyanez barátokkal, ismerősökkel, más fiúkkal. Ha nem érdekel, jönnek, keresnek, amint normális vagyok, lepattintanak. Fura világot élünk. Meg kell találni azokat az embereket, akik megbecsülnek, ne aggódj, nem minden nő ilyen. :)

2021. febr. 12. 16:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Lány barátok is érdekesek, számíthatok rájuk, mihelyt pasijuk lesz utálat, tiltás az esetek nagy részében.
2021. febr. 12. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!