Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, milyen álmaitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen álmaitok férfijának a külseje?

Figyelt kérdés
Szigoruan csak a kulsorol van szo, irjatok le a legaprobb reszletekig, semmi tobb, csak is kulso. Ha almaitok ferfijat kerhetnetek, milyen kulsot adnatok neki? eletkort is irjatok.

2021. febr. 8. 00:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a nagyon magas 190 cm-s kigyúrt pasik jönnek be.Még a kopasz pasik is bejönnek,csak ne legyen szőke hajú,szemszín igazából mindegy.De visszagondolva mind a négy exem meg a jelenlegi párom is nagyon magas (185+) vékony és kékszemű volt,valahogy így alakult.
2021. febr. 8. 06:47
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

Sajnos nem találok neten

Általában bűnöző alkatok. Fekete rövid haj, szabályos vékony arc, normalis felsőtest(nem atomra kigyurt), laza járás jellem, "kemény" vagy rafinált kisugárzás, (nem macskával mosolygosan naivan pózolós mint aki fagyira vár a sorban), esetleg fekete cuccok, vagy fehér ing világos farmer kombo, es nem fejlődésben levő fius hatás, hanem férfias, de nem öregedő effekttel.

2021. febr. 8. 07:03
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

Nekem a külső nem annyira kardinálisan fontos, hogy meg tudjam mondani, pontosan milyen lenne egy álomférfi külseje. Szóval, ha kapnék egy programot, amin összerakhatnám a külsőre álompasit, néznék, mint hal a vízben, és nem igazán tudnék vele mit csinálni. Vannak preferenciáim nyilván, de ez egy elég tág, rugalmas kör, meg a kisugárzás az, ami mindennél fontosabb, meg az összkép. De nekem a belső tulajdonságok azok, amik nagyon világosan megvannak, hogy mit várok el... De megpróbálom leírni, hogy milyen külső tulajdonságok tetszenek leginkább, de egy pont kivételével mind rugalmas egy bizonyos, a szélsőségeket nem tartalmazó tartományon belül (pl. egy extrémen elhízott emberhez biztos nem tudnék vonzódni).

Amit megfigyeltem, hogy én leginkább a vékony pasikhoz vonzódom. Nemcsak sportosan vékony, hanem simán vékony is (nyilván nem kórosan soványra kell gondolni, meg azért ne szakadjon meg, ha 5 métert kell cipelnie egy karton ásványvizet). Nem kedvelem a tipikusan férfias vonásokat: számomra a lágyabb vonások a vonzók, vagy amikor van valami különleges az arcában, akár asszimetria, akár valami más, amit lehet, sokan mások nem tartanának szépnek, vonzónak. Nyilván nem egy gusztustalan nagy kelésre gondolok... :D

Nekem az az ideális, ha nem túl magas az illető. Én 170 centi vagyok, szóval vagy ennyi, vagy max. 10 centivel magasabb. A párom 180 centi, nekem ez teljesen ideális, kellemes állapot.

Szemszín kb. nem érdekel. A hajszín pontosan ennyire. Preferálom, ha valakinek dús haja van, és nem az a kopaszodós típus, de ettől is el tudok tekinteni.

Ami viszont tényleg fontos, és ha nincs meg, valószínűleg nem fogok vonzódni, az a szép, élettelteli mosoly. Most szintén ne a kolgétmosolyra gondolj, meg a tökéletesen hófehér fogakra. Nem sok embert láttam, akinek ne dobott volna egy mosoly háromszorost a megítélésén, de egyszer találkoztam egy sráccal, akinek nagyon furán, lefelé állt a szája, és amikor mosolygott, inkább emlékeztetett egy ilyen szmájlira: D:. Tudom, hogy nem tehet róla, de neki valami nagyon-nagyon-nagyon vonzó személyiséggel kellett volna rendelkeznie, hogy ezt kompenzálni tudja.

2021. febr. 8. 09:02
 14/25 anonim ***** válasza:
2021. febr. 8. 09:12
 15/25 anonim ***** válasza:
58%
Ja értem már miért van annyi sikertelen srác.
2021. febr. 8. 10:13
 16/25 anonim ***** válasza:
85%

Magas, 180-190 centi, átlagos/vékony, enyhén sportos testalkat (nem kigyúrt).

Sima, egyszerű, rövid haj, oldalt és hátul pár milliméterrel rövidebb, mint felül (pávahaj kizárt). Hajszín mindegy. Szemszín is.

Öltözködésre pedig szintén egyszerű farmer, pulcsi kombó, ne legyen kicicomázva, csak tiszta legyen. Az öltöny, vagy a szakadt cucc nem jön be.

Sokat dob nekem a férfin egy fémszíjas óra is, de több ékszer nem kell, esetleg még egy szolid nyaklánc.

A keze pedig legyen szép, a hosszú ujjak tetszenek, szép mandula körmökkel.

2021. febr. 8. 10:29
 17/25 anonim ***** válasza:
67%
Gavin Leatherwood
2021. febr. 8. 11:13
 18/25 anonim ***** válasza:
55%
Nekem ilyen módon nincs kifejezetten zsánerem, nagyon különböző módon kinéző férfiak is beindítottak már. Ami fontos nekem, hogy ne legyen nagyon gebe, elfolyósan kövér és túlgyúrt, legyen nálam magasabb vmivel (160-at sem súrolom alulról, ehhez még ha egy magassarkút hozzácsapok, sem nehéz teljesíteni egyébként :) ), figyeljen oda az öltözködésére (önazonos stílus, ízléses szettek, alkalomhoz illő ruhák, színben passzoló és neki jól álló ruhák), legyen ápolt. Legyen szép a mosolya. A haja legyen a fejformájához illő, ápolt (az plusz, ha bele lehet túrni, de már kopasz is tetszett, szóval az sem előírás).
2021. febr. 8. 11:18
 19/25 anonim ***** válasza:
77%
Nekem úgy néz ki az álmaim férfija mint a barátom hiszen ő az én álompasim. Hosszú hajú,vékony, szép mosolyú, aranyos arca van szemüveges. Magyarul minden megvan benne amitől ő egy álompasi . Külsőleg is illetve belsőleg is de most a külsőt kérdezted így leírtam,hogy nekem milyen az álompasim. :)
2021. febr. 8. 11:33
 20/25 anonim ***** válasza:
10%

Sokan írták hogy vékony legyen, ne izmos.

Elmagyarázná nekem valaki, hogy mégis miért jobb

Ez:

[link]

Ennél:

[link]

??????????

2021. febr. 8. 11:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!