Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, milyen álmaitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen álmaitok férfijának a külseje?

Figyelt kérdés
Szigoruan csak a kulsorol van szo, irjatok le a legaprobb reszletekig, semmi tobb, csak is kulso. Ha almaitok ferfijat kerhetnetek, milyen kulsot adnatok neki? eletkort is irjatok.

2021. febr. 8. 00:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
Fotót is küldhetek?
2021. febr. 8. 00:06
 2/25 anonim ***** válasza:
83%

Nálam (én 176 cm) valamennyivel magasabb (ha nagyon kéne számot írnom, kb 180-185 cm között), sportos alkat, az a futó test, akin látod, hogy mozog és van izom, de messze nem vitte túlzásba. A szemszín alapvetően lényegtelen (nyilván vörös ne legyen), de talán a zöld a legszebb. Hajból a hosszabb, max vállig érő tetszik, ami vagy egyenes, vagy egy picit göndör. Hajszínből is nézhet ki jól bármelyik, de sötétebb színek nekem jobban bejönnek. Valamint nekem alapvetően a fehér férfiak jönnek be.

20/L

2021. febr. 8. 00:07
 3/25 A kérdező kommentje:
1-es, kuldj persze!
2021. febr. 8. 00:15
 4/25 anonim ***** válasza:
78%

Ha szigorúan csak a külső jegyeknél maradunk.

Legyen magas, legalább 180 centi (én 174 vagyok). Világosbarna, de inkább szőke, félhosszú haj, ha hullámos, az pluszpont. Szemszín mindegy igazából, de ha mindenképp preferenciát kell mondani, akkor legyen kék, vagy zöld. A teste legyen arányos, nem túl vékony, de nem is kigyúrt. Nem kell, hogy tökéletesen kidolgozott legyen, de ne legyen elhanyagolva. Szóval, teljesen átlagos. Szakáll, bajusz nem kell, borosta esetleg lehet, de a sima arccal sincs bajom. A bőre legyen fehér, a skandináv típust kedvelem.

Ha képet is kell mutatni, akkor azt mondanám, ezt a fickót biztos nem rúgnám ki az ágyamból. Megjegyzem, fogalmam nincs ki ez, random Google képek között kerestem ki.

[link]

2021. febr. 8. 00:26
 5/25 anonim ***** válasza:
80%
Barna szemek, sötétszőke haj, 175-182 cm kb. Nem kövér, de nem is sovány. Átlagos alkat. Nekem is a kicsit hosszabb haj tetszik, nem a pár mm-es.
2021. febr. 8. 00:28
 6/25 anonim ***** válasza:
80%
Kb. 175-180 cm magas, izmos, inas, szikár alkatú. Bőrszíne kissé sötétebb, barna szemek, hosszabb, vállig érő barna vagy fekete dús haj, maximum borosta, de inkább borotválkozik. Dús ajkak, nem pici orr, keskenyebb arc. Most ennyi jut eszembe.
2021. febr. 8. 00:28
 7/25 anonim ***** válasza:
68%
Most csak az arccal kapcsolatban írom azt, amire az utóbbi időben rájöttem. Ki nem állhatom az itt sokak által emlegetett lapát állat, továbbá Kyle MacLachan iszonyúan előreugró álla is nagyon nem bejövős. Az oldalról teljesen függőleges vonalnak tűnő(tehát sem hátrahajló, se nem előreugró) áll jön be. Homlokban nagyjából ugyanez. Nagyon szeretem a hatalmas szemhéjat, ilyesmire gondoltam, csak férfiban: [link] továbbá imádom az alul-felül "irreálisan" hosszú, ívelt (tehát begöndörödő), sűrű szempillákat, és a sűrű, de nem feltétlenül vastag, viszont hosszú, egyenletes szemöldököt. Arccsont: inkább hangsúlyos, mint lapos, bár ez nálam nem kritikus fontosságú. Sűrű, az évek múlásával sem hulló haj. Kozepesen magas homlok. Arányos és szimmetrikus arcfelépítés. Ajkak: közepesen vastag, lehet telt is (ami NEM AZONOS a vastaggal), közepesnél egy kicsit vékonyabb is, de utóbbi esetben fontos, hogy az ajkak kifelé pördülő formájúak legyenek. Test: én is 176 centi vagyok, nálam 182-189 centiig oké a magasság. Sportos, közepes vagy szálkásan izmos, de SEMMIKÉPPEN NEM mackós alkat, nekem az nem jön be. Hajszín: nálam a vörösesbarna (gesztenye) még belefér, de az élénk, a rézvörös meg a vörösesszőke (répafej á la Ed Sheeran) nagyon nem. És én is egyértelműen europid (fehér) nagyrasszhoz tartozó férfit szeretnék.
2021. febr. 8. 00:35
 8/25 anonim ***** válasza:
75%
180körül, vagy magasabb (volt alacsony is, de most ideált kértél. Én magas vagyok.) Világosbarna haj, kék szem. Bánatos kutya tekintet, kisfiús mosoly, sportos, de nem kigyúrt. Ne legyen szakáll bajusz, néha kis borosta belefér.30-35 körüli. Én kicsit több vagyok😉
2021. febr. 8. 00:36
 9/25 anonim ***** válasza:
63%

[link]

Ez a típus.

24/N

2021. febr. 8. 00:53
 10/25 anonim ***** válasza:
90%

Sosem volt ilyen. Amikor élegem első férfijába beleszerettem ő volt az álompasi külsőre. Amikor a másodikba szerettem bele, akkor meg ő és nem is értettem mi tetszett az elsőben.

Most meg a férjem az álom, pedig a barátságunk már évtizedre nyúlt vissza, és előtte nem láttam benne semmikülönlegeset, most meg teljesen odavagyok érte.

2021. febr. 8. 05:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!