Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen álmaitok férfijának a külseje?
Nálam (én 176 cm) valamennyivel magasabb (ha nagyon kéne számot írnom, kb 180-185 cm között), sportos alkat, az a futó test, akin látod, hogy mozog és van izom, de messze nem vitte túlzásba. A szemszín alapvetően lényegtelen (nyilván vörös ne legyen), de talán a zöld a legszebb. Hajból a hosszabb, max vállig érő tetszik, ami vagy egyenes, vagy egy picit göndör. Hajszínből is nézhet ki jól bármelyik, de sötétebb színek nekem jobban bejönnek. Valamint nekem alapvetően a fehér férfiak jönnek be.
20/L
Ha szigorúan csak a külső jegyeknél maradunk.
Legyen magas, legalább 180 centi (én 174 vagyok). Világosbarna, de inkább szőke, félhosszú haj, ha hullámos, az pluszpont. Szemszín mindegy igazából, de ha mindenképp preferenciát kell mondani, akkor legyen kék, vagy zöld. A teste legyen arányos, nem túl vékony, de nem is kigyúrt. Nem kell, hogy tökéletesen kidolgozott legyen, de ne legyen elhanyagolva. Szóval, teljesen átlagos. Szakáll, bajusz nem kell, borosta esetleg lehet, de a sima arccal sincs bajom. A bőre legyen fehér, a skandináv típust kedvelem.
Ha képet is kell mutatni, akkor azt mondanám, ezt a fickót biztos nem rúgnám ki az ágyamból. Megjegyzem, fogalmam nincs ki ez, random Google képek között kerestem ki.
Sosem volt ilyen. Amikor élegem első férfijába beleszerettem ő volt az álompasi külsőre. Amikor a másodikba szerettem bele, akkor meg ő és nem is értettem mi tetszett az elsőben.
Most meg a férjem az álom, pedig a barátságunk már évtizedre nyúlt vissza, és előtte nem láttam benne semmikülönlegeset, most meg teljesen odavagyok érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!