Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Autoromantikusként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autoromantikusként hogyan különböztethetem meg magam a szingliktől?

Figyelt kérdés
Házasság és bejegyzett élettársi kapcsolat nem lehet.
2021. febr. 5. 13:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9: olyan, mint a manuál romantikus, csak automatizálva.
2021. febr. 5. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

wow! mostmár annak is van neve, ha valaki csak otthon masztizik?

Király, eddig voltak a béna looserek, akikből mára komoly MGTOW lett, voltak a senkinek sem kellő macskás csajok, akikből mára menő szinglik lettek, és kiderül, hogy már a masztikirály(nők) is trendi autormantikusok.

Mi lesz a következő?

2021. febr. 5. 15:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan, mint az aromazárós tasak?
2021. febr. 6. 11:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Magyarországon konkrétan SEHOGY. Az emberek 95%-a azt se tudja mit jelent az hogy Autoromantikus. Én Aszexuális vagyok és folyton melegeznek. Már le se...

Az emberek 95%-a 2 orientációt ismer. Meleg /Hetero kész. Semmit ne várjál.

(Bár egyébként én is csak az Aromantikus-t ismerem.)

2021. febr. 6. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

"Mióta agresszió az, hogy valakinek azt mondod, hogy "Nem érdekelsz"

Arra gondolt a szerencsétlen hogy ha valakinek nemet mondasz F v N tök mind 1 és általában azok így faggatóznak kollégák, rokonok...

Na azok agreszív hisztiben törnek ki hogy te mért nem akarsz beállni a sorba.

Amúgy meg igazából ez mindenikek magánügye.

2021. febr. 6. 12:10
 16/16 anonim ***** válasza:

"és általában azok így faggatóznak kollégák, rokonok..."

Nem tudom... Lehet, hogy az a gond, hogy én nagyvárosban lakom, a proli rokonokkal nem tartom a kapcsolatot, és a munkahelyem is tele van intelligens emberekkel, de nálam soha senki nem faggatózik, hogy kivel járok, van e párom, milyen neme van, szexelek e valakivel, akarok e gyereket...

Egy kollégánál emiatt még össze is vonnám a szemöldököm, nekik annyira nincs közük a dologhoz, egy családtagnál előbb finoman közölném vele, hogy ebben a témában neki nem osztottak lapot (talán 1-2 alkalommal kellett megtennem, azt is megértette mindenki)

Persze, proliknál gondolom mindennapos az "agresszív hiszti", de ezért nem ők a hibásak, hanem az, aki nem tart tőlük kellő távolságot.

2021. febr. 6. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!