Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meghalt a barátnőm 4 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalt a barátnőm 4 éve autóbalesetben. Azóta sem tudom elfelejteni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Akkor 21 éves voltam, most 25 vagyok. Azóta is a közös képünk van az ágyam mellett, hogy úgy érezzem, mintha velem lenne. Nem tudok más lányok felé nyitni, mert nekem csak Ő kell, Ő volt a mindenem. Nem vagyok képes rajta túllépni.

2021. febr. 5. 05:33
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Sajnálom ami történt. Viszont úgy néz ki, hogy benne ragadtal a gyászban. Szerintem keress egy jó pszichológust, mert máshogy nem fog menni.
2021. febr. 5. 05:39
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Szia. Szerintem tüntesd el ezeket a közös képeket, emlékeket minél előbb. :( Tudom, hogy úgy érzed, ettől jobban érzed magad, de valójában csak még jobban megnehezíti a továbblépést.

Próbáld meg elfoglalni magad. Tudom, könnyű ezt mondani, de csak tudsz találni valami sportot, ami érdekel. Mondjuk így a járvány idején eléggé csökkentve vannak a lehetőségeink... :/

Viszont ami a legfontosabb: Próbálj meg kezdeményezni más lányoknál. Ismerkedj, beszélgess másokkal, a barátaiddal. Keress valakit, akivel megbeszélheted ezeket a dolgokat. Tudom, hogy először nehéz lesz nyitni egy másik lány felé, de hidd el, csak jobb lesz, rosszabb nem. Tényleg, határozd el magad. Más dolog nem segíthet sajnos. Esetleg egy terapeuta lehet jót tenne. Sok szerencsét és jobbulást.

2021. febr. 5. 05:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem. Együttérzek. Nekem a feleségem halt meg 10 éve balesetben. Nekem semmi nem segített, szóval sajnos nem tudok tanácsot adni.
2021. febr. 5. 07:01
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Részvétem. Én is javaslom, hogy próbáld elrakni a képet. Egy pszichológus hasznos segítség volna, de ha a feldolgozásról, gyászról olvasol könyveket az is hasznos.
2021. febr. 5. 07:23
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Részvétem. Nem is fogod soha elfelejteni és nem is kell, csak tanulj meg együtt élni vele. A gyászt nehéz feldolgozni és van akinek sok évbe telik, a lényeg, hogy legyen kivel ezt kibeszélni. Az, hogy más lányokra nem tudsz ránézni az a te döntésed, nem probléma, idővel majd talán ez is változik, de saját magad ne tedd tönkre a gyásszal.
2021. febr. 5. 07:33
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
Kezdetnek azt a képet eltüntethetnéd a fenébe, hogy ne minden nap őt bámuld. Csak így kezdetnek.
2021. febr. 5. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Az én párom is elhunyt. Elfogadtam, hogy nincs többé. Csak nálam az a gond, hogy állandóan ostromolnak a férfiak. Egyszerűen valami prédának tűnhetnek. Nem hagynak békén, azt mondják tovább kell lépni meg nyitni, de én tudom, hogy csak a puncim érdekes számukra. Semmi más. Pedig segíteni akarnak.. semmi kedvem szétrakni a lábam.. én inkább kivárom azt aki tényleg szeret... Vagy maradok egyedűl...
2021. febr. 5. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
Kérlek jelentsétek a hetest hirdetés miatt.
2021. febr. 5. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!