Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalt a barátnőm 4 éve autóbalesetben. Azóta sem tudom elfelejteni, mit csináljak?
Szia. Szerintem tüntesd el ezeket a közös képeket, emlékeket minél előbb. :( Tudom, hogy úgy érzed, ettől jobban érzed magad, de valójában csak még jobban megnehezíti a továbblépést.
Próbáld meg elfoglalni magad. Tudom, könnyű ezt mondani, de csak tudsz találni valami sportot, ami érdekel. Mondjuk így a járvány idején eléggé csökkentve vannak a lehetőségeink... :/
Viszont ami a legfontosabb: Próbálj meg kezdeményezni más lányoknál. Ismerkedj, beszélgess másokkal, a barátaiddal. Keress valakit, akivel megbeszélheted ezeket a dolgokat. Tudom, hogy először nehéz lesz nyitni egy másik lány felé, de hidd el, csak jobb lesz, rosszabb nem. Tényleg, határozd el magad. Más dolog nem segíthet sajnos. Esetleg egy terapeuta lehet jót tenne. Sok szerencsét és jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!