Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem KOMOLY, az exem autóbalesetet szenvedett és pár hónapra visszamenőleg semmire nem emlékszik, engem a barátjának hisz még mindig (1hete szakítottunk), kihasználjam a helyzetet?
sokat veszekedtünk, ez volt a szakításunk oka, semmi komoly, de mikor bementem hozzá akkor legnagyobb megdöbbenésemre ölelt, csókolt
26F,L
Valószínűleg vissza fog térni az emlékezete idővel.
Hirtelen nem is tudom mit kellene tenned,kérdezd meg az orvosát,elmond-e neki rögtön,vagy inkább várj vele,esetleg amíg magától emlékszik.
Azt hiszem el kéne mondanod,nem tudom,xar helyzet.
NE
én megkérdezném:van gerinced amúgy??
gyökerek, ha elmondom lehet többet ártok mint nem.
Ez a helyzet részben önző, részben orvosi.
Éljétek már bele magatokat...
Te vagy a gyökér. Semmi orvosi nincs ebben.
Nem kell beleélni magam, voltam már hasonló helyzetben.
kihasználjam a helyzetet?
itt hol az orvosi kérdés te szerencsétlen sivár lelkületű ????
Mielott barmitvis mondanal az orvossal beszelj, hogy mi lenne szakmailag a jo.
Maganemberkent azt veszem eszre, hogy Te meg mindig szereted, es szerintem ha igy van mondd el majd neki, hogy szakitottatok igaz csak a veszekedesek miatt, szoval se,mi komolyabb oka nem volt, de Te a kapcsolatot folytatni szeretned, viszont a jovoben soha nem szeretnel veszekedni, es turelmesebb leszel mindig, legalabbis igyekszel :) ez szerintem igy korrekt. Igy nincs becsapva, de tudja mi a helyzet.
holnap beszélek a dokival.
nincs most pasija és valószínűleg én verném el őt ha lenne neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!