Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
Egyszer már talalkoztunk tavaly év vége fele, azonban én lezártam akkor a dolgot. Nemrég felkerestem, mert megbántam az akkori dontesem.
Azóta kétszer már együtt aludtunk, szex is volt.
Nem tudom, hogy lehet e ezt szex kapcsolatnak lehet-e hívni..?!
Számomra az a fura, hogy folyamat bújik, ölelget, puszi, csók, kezen fogva alszunk el, stb... valahogy elonyben részesíti az olelgetest, mint a szexet.
Azonban azt mondta, nem akar komoly kapcsolatot, de ez a sok homlokpuszi, folyamat atolelve alszunk el, még a kisujjam is megfogja, stb... felkavar.
Én többet érzek iránta.
Elmondjam neki?
Ha igen, hogyan? Személyesen?
Kicsit bizonytalan vagyok, mert ha tényleg nem akar semmi komolyat most... akkor lehet pár alkalom után másképp látná a dolgot... és ezzel meg “lerohanom”. Hisz még csak kétszer talalkoztunk...
Aztán lehet csak bujos típus és épp kifogtam ... :)
Viszont ha meg nem akar többet, jobb mielőbb lezárni, nem akarok (tovább) sérülni.
Kerlek, normális válaszokat!
Köszönöm!
26L, 27F
Igen, gondoltam erre is, hogy a srác szeretethiányos.... és ezt rajtam éli ki.
Viszont én így nem szeretnék ebben a kapcsolatban (?) maradni...
Többet érzek, folyton rá gondolok, stb... de nem tudom, hogy elmondjam-e neki, vagy csak úgy magamtól engedjem el.
Nyilván azt sem akarom, hogy azt higyje, hogy “hülye” vagyok, mert két ott alvás után (vagyis már első után) bele habarodtam...
Igazából másnap mindig haza visz, vagy oda, ahova megyek...
Megőrülök...
Vagy olyan opció nincs, hogy belém szeret? :D
Amúgy van 1-2 fontosabb részlet, amit nem írtam ki, mert hátha eljut hozzà a kérdés... ha szeretnétek privátban elküldöm.
Nyilván nem szeretnék én vallani először ... de ha ő egy picit sem gondolja komolyan/komolyabban, akkor felesleges ezen agyalnom sokáig... nem akarom a saját időmet húzni.
Mert ha tovább lesz ez, bennem mélyülnek az érzések, akkor fogom nehezebben elengedni...
Mondjuk most itt van bennem az, hogy “de lehet kéne még neki idő”... de ha egy kis apró szikra sincs... akkor minek várjak?
Köszönöm mindenkinek a választ, felpontoztam mindenkit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!